index.php helyett pl. index2.php

zoli képe

Van 1 weboldal, ami egy kezdőképpel indul, ha rá kattintassz, akkor lép a drupal index.php-jére. Na ezt hol tudom beállítani - azon kívül hogy átnevezem az index.php-t? Vagy htaccess-ben kellene módosítani az index.html legyen az elsődleges, és az index.php legyen a másodlagos fájl?
Nem tom, azért írtam ide. :))

FallenAngel képe

Hojtsy Gábor képe

Én annyit csinálnék .htaccess-ben, hogy

DirectoryIndex index.html index.php

És aztán persze átirányítani az index.html-ről alkalmas időben az index.php-re.
0
0
zoli képe

Kipróbáltam, nem ment. Kezdőoldalnak valóban a html fájl jött le, tovább is ment kattintásra a php-ra, de ott bármilyen hivatkozásra léptem (?q= elérést használok), visszament a html fájlra.

0
0
hajnalbela képe

Szia, most találtam rá a problémádra, én is hasonló problémával küszködöm. Szóval, nekem egy introm vam, index.html-ben, és az introban beléphetek a drupalomba, vagyis onnan linkelek az index.php-ra, ami működik is csodálatosan, viszont a portálon belül akárhova kattintok, mindig az intro indul el, ami uyge természetesnek tűnik, mivel a .htaccessben az index.html van az első helyen, de valójában ez így nem jó...

Szóval, ez egy jó hosszú mondat volt, de valaki segítsen légyszives! Vagy tényleg csak az a megoldás, hogy a portált rakjam egy site/ mappába??? Úgy tudom, a drupal csak gyökérben műkszik rendesen.

0
0

Üdvözlettel: Hajnal Béla begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting