Image Gallery hack - mindent egy lapon

oxigeny képe

Sziasztok! Egy olyan dologban szeretném a segítségeteket kérni, hogy egy oldalon szeretném megjeleníteni egy galérián belül összes algalériát címmel, leírással és az összes benne található képpel PLUSZ legfelül a szülőgaléria címét és leírását is

Tehát:

Főgaléria 1 címe
Ez itt a főgaléria leírása
------------------------------
Galéria 1
Ez itt a leírás
kiskép kiskép kiskép kiskép...

Galéria2
Ez itt a leírás
kiskép kiskép kiskép kiskép...

...

És mindezt úgy, hogy mondjuk a van x darab főgaléria, és azon belül ezek az algalériák (Galéria1, Galéria2, ...)

Views modullal próbálkoztam, de nem lehet group-olni sajnos, pedig akkor meg lehetne oldani, hogy megjelenítse az egyes galériákhoz az összes képet, de így csak úgy megy a dolog, ha mindne képhez külön megmutatja a leírást + a galéria címét.

Egyébként gondolom az már kiderült, hogy Image modult használok az Image Gallery-vel együtt, verzió: 5.x-2.x-dev

Akár fizetek is :) komolyan.

Ötletek?

Illyés Edit képe

Létrehozol 2 CCK tartalomtípust: galéria, főgaléria. A képekhez node reference segítségével hozzárendeled a galériákat, a galériákhoz pedig a főgalériát. A galéria és a főgaléria tartalomtípusnak beállítasz egy Viewfield mezőt, ami kilistázza a rájuk node reference útján hivatkozó képeket, ill. galériákat. Sminkben beállítod, hogy a beágyazott Viewfield mezőkben lévő tartalmak hogyan jelenjenek meg.

Ha nem muszáj, hogy minden kép külön node legyen, akkor használhatod a CCK Imagefield Gallery modult, ez olyan node-okat hoz létre, amelyekhez több képet, azaz egy egész galériát fel lehet tölteni.

0
0
oxigeny képe

Szia! Hamarosan tesztelem, de nagyon jól hangzik! Beszámolok majd hogy hogy sikerült!

szép napot

0
0