HTTP fejléc ellenőrzése

Ajnasz képe

Üdv Mindenkinek!

Egy nem drupal alapú honlapot új helyre költöztettem, megváltozott a domain is. Az új helyen már drupal fut, ahová tovább vittem néhány, az előző oldalon található tartalmat. A régi tárhelyen php-vel beállítottam a HTTP/1.1 301 Moved Permanently http fejlécet, majd átirányítom ugyancsak a header függvénnyel az új helyre. Ez működik is rendben.

A gondot az okozza, hogy a régi helyen egy rejtett frame-ben vannak az oldalak, így átirányításkor nem változik meg a böngésző címsorában az url, mivel ugyanabban a frameben jelenik meg az új oldal is.

Emiatt kérdezném, hogy milyen lehetőség van drupalban lekérdezni a http fejléceket, hogy azután ettől függően változtassam meg a weboldal tartalmát.

Azt szeretném megvalósítani, hogy ha a régi lapról érkezik a látogató, akkor legalább egy üzenet fogadja, melyben közlöm vele, hogy át lett irányítva, frissítse kedvenceit stb. és valószínűleg egy javascripttel megszabadítanám a kerettől is.
A régi oldalból sajnos nincs módom kivenni a frame-t, azt ugyanis a server automatikusan helyezi minden lap fölé. (ingyenes szolgáltató :\)

Fórum: