htaccess-probléma

szoda képe

A múltkor itt kapott segítséggel sikerült belépnem az oldalamra. De ha a konfigurálásra mennék rá, akkor az alábbi hibaüzenetet kapom: "The website encountered an unexpected error. Please try again later."
Megkerestem a hibabejegyzéseket: http://pastebin.com/86LLv8c2, illetve http://pastebin.com/KuC4SdaB. A második hibaüzenetben említett fájl így néz ki: http://pastebin.com/Hi1KWStP

Kérdéseim a hozzáértőkhöz:
1) Helyileg hol kellene létrehoznom az említett .htacccess fájlt? Vagyis melyik a temporary mappa? A /sites/default/files helyen megvan, és beleírtam, amit hiányol, attól semmi sem változik. A simán a public_html mappában lévő fájlhoz ha hozzáadom a kért sorokat, akkor nem enged be az oldalra...

2) A sync mappát milyen szintaxissal kell szerepeltetnem a bootstrap.ini fájlban? Előre is köszönettel:
szoda

Drupal verzió: 
Balu Ertl képe

Keresd meg és hasonlítsd össze az Apache és a PHP hibanapló fájlait. (Amiket belinkeltél, egyik sem az. Valószínűleg nálad is *.log kiterjesztésűek és a Drupal docroot-ja felett, általában egy külön /logs könyvtárban találhatóak.)

Ha az Apache-é nem, de a PHP-é mutat friss időbélyeggel üzenetet, akkor nagy valószínűséggel már nem az Apache .htaccess fájlja környékén kell keresned a hibát (hiszen ő már rendben fut alant), hanem a felette, a Drupal szintjén kell kutatkodnod. A „The website encountered an unexpected error. Please try again later.” szöveget ugyanis már maga a D8 írja ki, tehát a Drupal az adott URL-en már tud futni, de valamilyen problémába ütközött az oldal előállítása során.

0
0