.htaccess hiba a Sitegroundon

Sólyom képe

Sziasztok!

A Drupál 5 legfrissebb verzióját tettem fel a siteground.com-ra egy mappába (a gyökérben nincs oldal), amire egy külön domain név mutat. Eddig soha nem volt semmi probléma, minden tökéletesen működött, de amikor rátettem a domain nevet azonnal 303-as hibaoldalt kaptam, egészen addig, amíg nem töröltem a .htaccess fájlt. Azonnal megszűnt a probléma. Gondoltam majd mindent a helyére teszek, és majd utána kibogarászom, hogy mit lehet és mit nem visszatenni a .htaccess fájlba, de újabb hibába ütköztem. Nem tudom a rövid webcímeket beállítani, mert 404-es oldalt kapok, amikor futtatni szeretném az ellenőrzést. Gondolom, ez összefügghet a .htaccess-sal..

Ha más nem lesz, akkor írni fogok nekik is, de gondoltam megkérdem tőletek előtte, hogy találkozott e már valaki hasonló problémával. Többen vannak itt, akik ennél a szolgáltatónál vannak.
Amúgy tényleg nagyon meg vagyok elégedve mindennel és bízom benne, hogy ezt a problémát is lehet majd orvosolni.
Előre is köszönet!

Drupal verzió: 
realdream képe

A .htaccess itt paraméterezi a apache rewrite modult - rövid webcímek átalakítását

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?q=$1 [L,QSA]
</IfModule>

ez szolgáltatónként kiegészülhet egyéb sorokkal is, amit a szolgáltató mond meg.

0
0

-------------------------------
http://www.realdream.hu

sgabe képe

ahogy írod is, a szolgáltatót kell megkeresned

0
0
Sólyom képe

Írtam nekik és kb 1 óra múlva megoldották a problémát. Ismét minden tökéletes. Csak ajánlani tudom őket.. Nem ismerem a probléma okát, ezért tettem fel itt elsőként a kérdést. Köszönet minden válaszért.

0
0

------------------------
Mint a sivatagban víz nélkül, a naptól kiszáradva, remegő hangon, alig hallhatóan kiáltok az életet jelentő nedűért: Az Örök Igazságért!