Hová lett a moderálási sor?

zozo képe

Sziasztok!

A gondom az, hogy a tartalom típusok beállításainál, az alapértelmezett beállításoknál nincs lehetőségem "moderálási sor"-t megjelölni, mert egyszerűen nincs ott. ??? Nem emlékszem, hogy ezt a lehetőséget valahol külön be kellett volna kapcsolni, vagy igen??? Egyébként 4.7-ről frissíttem 5.7-re, és ezenkívül minden remekül sikerült.

Nagy Gusztáv képe

Ha kikapcsolod a tartalom típusod beállításainál a közzétett kapcsolót, és nem adsz a felhasználónak tartalom adminisztrálási jogot, akkor a tartalom nem közzétett állapotban kerül mentésre, kvázi moderálási sorba kerül.

Erre gondoltál?

0
0

Nagy Gusztáv

zozo képe

Nem egészen. A 4.7-es drupal alatt nekem úgy volt megoldva ez, hogy a tartalom típusoknál a közzétételi beállítások alatt, be volt pipálva a moderálási sor (ez az opció most nem létezik), ami azért volt nagyszerű, mert így azonnal bekerült az adminblock lista elejére, így gyorsan tudott tájékozódni az oldal adminisztrátora arról milyen tartalmak várnak elfogadásra (mondjuk ezt a view modullal, adminblock modul nélkül is meg lehet oldani). Drupal 5 alatt nem létezik már moderálási sor?

0
0
Pasqualle képe

moderation has been removed from core as of Drupal 5 and can be accomplished with modules such as modr8.

0
0
zozo képe

Köszönöm mindkettőtöknek. Akkor ezért nem találtam...

0
0
zozo képe

Kipróbáltam mindkét módszert, tényleg felesleges ezért plusz modult feltenni, mert az Adminblock modul 5-ös verziója a közzé nem tett tartalmakat is listázza már. Igazából az adminblock is csak abban az esetben hasznos, ha amúgy nincs szükségünk a view modulra.

0
0