Horizontáis kategória blokk

tzotyu képe

Sziasztok!

Több sminknél is találkoztam a vízszintes kategória blokkal, ahol, általában a menü régió és a tartalom között viszonylag nagy négyzetekben különböző híreket, irományokat, képeket, stb. lehet elhelyezni. Pl.: http://arthemia.theraggedyedge.co.uk/

A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ezt hogyan tudom beleültetni a sminkembe? Az arthemia sminkkel próbálkozok (a demo oldalon is használható ez), de abban alapból nincsen benne (legalábbis én nem találtam.) Ez tulajdonképpen egy modul, amit a megfelelő blokkban meg tudok jeleníteni?

Köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Fórum: 
aboros képe

bevezet egy régiót, amit 'middle' -nek nevez, ebbe raksz kézzel egy sima blokkot, aminek a tartalmában divekkel választod el az egyes részeket és az arthemia csse van úgy megírva, hogy a .category osztályú divek fix szélességet kapnak és balra floatolnak. nagyjából így alakul ki a demo siteon látható szerkezet. magyarázó ábra:
https://skitch.com/aboros/fdfia/arthemia-demo-demonstrating-excellence-i...

0
0

-
clear: both;

tzotyu képe

Köszönöm szépen a gyors segítséget! Egyelőre kicsit magas nekem a dolog, jobban bele kellene mélyednem a css-be, de a lényeget értem, próbálgatom!

Köszi még egyszer!

0
0