hiányzik a "böngészés a szerveren" a TINYMCE szerkesztőben

dogfrisbee képe

Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy DRUPAL mágus, de nagyon megszerettem. Eddig NEOBASE szerveren voltam, most állok át egy rendesebb szerverre, épp ezért a DRUPAL telepítésében még nincs tapasztalatom.
Ennek ellenére sikeresen telepítettem egy 7-s DRUPAL-t a szerverre, ami számomra már kész csoda (mármint hogy elsőre működőképesen sikerült). :)
Telepítettem hozzá a megszokott TINYMCE szerkesztőt, viszont hiányzik a "böngészés a szerveren". Egyszerűen nem tudok beszúrni úgy képet, hogy a szerverre feltöltött fájlok közül böngészem ki, csak az a lehetőség áll rendelkezésre, hogy írjam be a kép elérési útját.
Mi lehet a gond? Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.

-Péter-

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

http://drupal.org/project/imce
lehet hogy ez alapból telepített volt a neobase "felhőbe" :)
nem biztos, hogy a legokosabb megoldás így kezelni képeket amúgy. régebben nagy sztár volt az imce, de szerintem eljárt felette az idő. én inkább a wysiwyg_imagefield modult használnám vagy hasonlót.

2
0

-
clear: both;

dogfrisbee képe

Köszi, lehet, hogy kipróbálom ezt a wysiwyg_imagefield modult...
Viszont az a gond, hogy az IMCE fel van telepítve, a hiba ennek ellenére van jelen. :/ (igyekeztem feltenni azokat a modulokat, amik a neobase alapon fent voltak, viszont néha gondban vagyok, mert 7-es Drupal alatt mást kellene használni...)

0
0

-Péter-
dogfrisbee.hu

Voluman képe

Kell még hozzá az IMCE Wysiwyg bridge modul is.

1
0