Halott linkek a viewsban

adminsys képe

Üdvözlök Mindenkit!

Szeretném a segítségeteket kérni, hogy valaki találkozott-e már ezzel a problémával, és ha igen akkor mi volt a megoldás? Egy árajánlat figyelő, ügyfél menedzselő rendszert szeretnék csinálni D7 alapon (3-4 éve foglalkozok drupallal, több ezer views van már a hátam mögött), viszont most produkált egy olyan csodát, hogy bármilyen views-t hozok létre (HTML list, Table, Unformated, akármi) mind1ikben meghülyül az összes rendszer link.

Amennyiben Rewrite Result-al legenerálom kézzel a linkeket, úgy működik, de ha pl egy term-re vagy egy node Title-re beállítom amikor felveszem a mezőjét, hogy legyen hivatkozás, ami a tartalomhoz mutat, akkor nem csinál semmit. Rákattintok és nem reagál.

Bonustrack: a linknek semmi baja, ugyanis ha jobb gomb -> megnyitás új lapon kombót rányomom, megnyitja. 5 számítógépen IE, Chrome, Firefox is tesztelve. Mind ezt produkálja.

Előre is köszönöm a segítséget! (Ha már létezett, akkor kérlek csak linkeljétek be, sajnos határidős munkám van és a kereső nem dobott ki semmit, ezért nem keresgéltem végig 100 alternatívát a fórumon).

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Geva képe

Jquery-t probald az adminisztraciohoz 1.8-ra allitani. ...gondolom a rules adatkivalasztoja sem mukodik...

0
0
adminsys képe

Köszönöm válaszod. Jquery sajnos nem oldotta meg a problémát. A jquery update-re gondolsz? Az alábbi képen láthatod, hogy állítottam be, de sajnos nem reagál semmit. Van már 2 ilyesmi rendszerünk, azoknál is így van beállítva és működnek.

Így néz ki a beállítás

A rules alatt nem tudom mire gondolsz.

0
0
Geva képe

- csak az admin felületen használt jquery-t állítottam 1.8-ra és a default jquery maradt 1.10-en. A tömörítetlen változattól állandóan összedölt a firefox, így azt a tömörített production-ra állítottam át, így tudtam tovább dolgozni a honlapon.
jQuery settings

Nálam,
- amikor a views-ban csak új lapon nyíltak meg a linkek - 'halott linkek' -, ugyanakkor a rulesban használhatatlanok voltak az adatkiválasztók(Data selector),
Rules data selector
ahol is a lista ugyan legördült a kiválasztáshoz, de nem lehetett kiválasztani, felgördült a lista, amint rá akartam mozgatni a kurzort valamely elemére. Beírással lehetett csak használni. Ez a probléma is megoldódott a fenti beállításokkal, erre a problémára utaltam az előző hozzászólásomban.

- a jquery 1.10-re a bootstrap 3-as miatt kell
...ha kiderülne nálatok mi volt mindennek az oka, kérlek, írd le, köszönöm

1
0
adminsys képe

Szervusztok!

Sajnos nem a jquery volt a ludas. Egy kollégám jött rá, hogy a Simple Dialog nevezetű modulnak van egy olyan opciója, hogy minden oldalra ágyazza be a javascript fájlját, és amikor ezt kikapcsoltuk, azóta működnek a linkek. Sajnos ezzel csak az a bibi, hogy a többi hasonló rendszerünkben nem akadnak össze, úgyhogy valószínűleg a script fájl sérülhetett meg.

A válaszokat azért köszönöm, a jövőben még jól jöhetnek :)

További szép napot!

Módosítás:
Megvan a hiba a Simple Dialogban is.
Semmi baja a script fájlnak, szimplán a default érték hulla értelmetlen volt. Az Additional Classes-nél valamiért bele volt írva, hogy "views-content". Így valószínűleg minden views-content alatti linket Simple Dialog linknek hitt, és nem tudott mit kezdeni magával a rendszer.

1
0