Google Chrome - Ártalmas programot találtunk

farkasbalintm képe

Üdv mindenkinek!

'Ártalmas programot találtunk!

Figyelmeztetés: A webhely megtekintése árthat számítógépének.'

Ilyen szépségek fogadtak, amikor meg akartam nyitni GoogleChrome-ban az oldalam.
A furcsaság az egészben, hogy egy szűz rendszer van fent, előtte teljesen legyalultam a tárhelyem.Pontosabban extránál van egy olyan lehetőség, hogy deaktiválom a tárhelyet, mysql-t, stb, és akkor szépen lepucol mindent. Utána újra aktiváltam, és akkor ugye már szűz rendszer.
Se Opera, se IE nem reklamált, csak a Chrome. Ne foglalkozzak vele, vagy tényleg van valami bibi?
Róla volna szó: http://farkasbalintm.extra.hu

előre is köszönöm a segítséget

Fórum: 
Chucky képe

Nincs nagy baj az oldallal mert biztos hogy nincs rajt trójai! Nekem avast! van a gépen, és ez sokkal megbízhatóbb mint NOD32, na a lényeg hogy csakk a Crome-ban van valami olyan beleépítve ami az ilyen eseteket kiszúrja majd értesíti a felhasználókat. Honnan veszem hogy nincs az oldalon trójai?

1. Vírusírtóm miatt nem is tudtam volna megnyitni!!!
2. Nem írná ezt az oldalra feltelepített Drupal:
"A fájl nem hozható létre.
A fájl nem hozható létre."

Ajánlom telepítsd újra a Drupalt. Amúgy nincs baj.

Érdekes de megint úgy lett hozzászólva, hogy az adott oldalt nem is nézte meg az illető. (Nincs igazam?)

0
0
szantog képe

Két dolog.
1. Amennyire tudom, az extra nem igazán alkalmas drupal oldalra. Ha már ingyen tárhely és drupal, akkor inkább neobase. megoldás: költözés
2. Garland smink van beállítva, a megjelenésnek viszont köze nincs a garlandhoz, tehát valamiért teljesen szétverted a sminket, ami a garlandnál különösen nem ajánlott. megoldás: másold vissza az eredeti garland sminket

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Chucky képe

great

0
0
szantog képe

+1 harmadik, ami miatt megint az elsőre kell szavazni.
Ha továbbmentél volna a chrome diagnosztikai oldalára, akkor láthattad volna, hogy az extra.hu/themes webhellyel van kifogása, vagyis az aldomaint nem veszi figyelembe. Tehát akár a virusvagyokolniakarok.extra.hu is tartalmazhatta azt a scriptet a /themes alkönyvtárában, ami miatt nálad is reklamál a chrome.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

nevergone képe

Erősen kapaszkodj: megnéztem még akkor, és nekem semmi nem jelzett semmit.

0
0
Chucky képe

Nem értem akkor miért mondtad.

0
0
rych képe

Előfordulhat az is, hogy trójai került az oldaladra, amit a Drupal újrarakásával eltávolítottál. Így a vírusirtók már nem jeleznek, hiszen nincs ott.

A Google viszont megjegyzi magának, ha trójait talált az oldalon és mivel a Chrome a Google szoftvere, így gondolom ő alapból megkérdezi a Google-től, hogy volt-e rajta trójai a google robot utolsó látogatásakor.

Ha jól emlékszem, a webemster eszközök segítségével lehet ezt leellenőrizni és kérni a google-t, hogy vizsgálja felül a helyzetet.

0
0
Chucky képe

Az oldal címe ez : "Ártalmas programot észleltünk!" Ha valami fertőzött fájl van feltöltve az oldalra, akkor felejtsd is el a felülvizsgálatot. Az végigfertőzött mindent és gyanítom a rejtett fájlokat is amiket az extra elrejt előled. Mit csináltál a fertőzés elött? Kérd meg az extra.hu-t, hogy futtassanak egy víruskeresést az oldaladon. De szerintem felesleges mert, ahányszor felmész ftp-n az oldalra, a vírus a géped és a szerver közt ugrál aminek az lesz az eredménye, hogy a géped zombivá vállik. Töltsd le Avast! -ot és futtasd le. Garantálom megfogja a bűnöst!

0
0
farkasbalintm képe

először is köszi mindenkinek a válaszokat

a gépemen tuti nincs trójai, avast-ot használok én is, valamint lefuttattam egy trójai keresőt is. egyik sem talált.
ezek szerint akkor tényleg az extrán lehet a bibi.

'Mit csináltál a fertőzés elött?' - mivel egy másik cms volt rajta (ez egy olyan tárhelyem, ahol szépen kipróbálom a dolgaimat), csak simán deaktiváltam a tárhelyet, ezzel mintegy formatálva azt, majd újra aktiváltam, tehát elméletileg egy teljesen szűz hely fogadott.

szantog - 'tehát valamiért teljesen szétverted a sminket'
igazából nem nyúltam semmihez. letöltöttem, kicsomagoltam, feltöltöttem.

mégegyszer nagyon szépen köszönöm. akkor tényleg az lesz, amit már többen ajánlottatok, hogy egy másik tárhelyre átköltözöm.

0
0

d[oO]b

gyurex képe

(ez egy olyan tárhelyem, ahol szépen kipróbálom a dolgaimat)

Ezt nem lenne jobb localhoston csinálni?

------------------

Kedden már leszek:)
0
0
aksza képe

Nekem is van pár alvó oldalam az extrán ugyanez a gond velük. Egyik oldalt egy az egyben áttettem máshova, ott meg semmi gond, lépni kell, haldoklik ez a szolgáltató.

0
0
phoenix képe

upc-tárhelynél valakinek hasonló jelenség esetleg? Tapasztalatok? Megoldás?

0
0
aboros képe

upc ügyfélszolgálat esetleg? :P

0
0

-
clear: both;

phoenix képe

A upc-vel kezdtem....:P

0
0