Gallery Formatter képek új ablakban

Angelandwitch képe

Sziasztok! Újra segítséget szeretnék kérni. Csináltam Gallerformatter-rel egy szupi galériát, ami szépen működik is. Csak azt nem tudom beállítani, hogy új ablakban jelenítse meg a képet, ha a nagyítóra kattintok.
Fent van még a Lightbox2, azon belül van egy ilyen, hogy Képoldal megnyitása új ablakban, de persze ezt hiába pipálom be... (Csodálkoztam is volna, ha ilyen könnyű :P)
Ezt a kettőt hogy tudnám összeboronálni, hogy jó legyen? Vagy van valami más megoldás is?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) Kellemes szombatot mindenkinek! :)

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
flat-z képe

A Felépítés-Tartalomtípusok-'Galériád neve'-Megjelenés beállításainál nézz körül.

A kép mezőnél a formátumod mire van állítva? jquery gallery? --> majd jobb oldalt a fogaskerékre kattintva láthatod a további beállításokat.

kép1
kép2

Nálam a megjelenítő "Use jQuery modal for full image link " Fancy box-ra van állítva, de gondolom szuperül működik colorbox-szal is.

Ha nem boldogulnál, javaslom nézz körül youtube-on..csomó tutorial van, amit ha követsz, a megfelelő eredményt fogod kapni. katt

Üdv

1
0
Angelandwitch képe

Az első videó meg is oldotta a problémám! :D Látszik nem alszom éjjel eleget, youtube-on nem kerestem megoldást.
Egyébként jquery gallery-re volt állítva a formátum, elméletben minden jól volt beállítva, a videó alapján változtattam a Slides style és a Thumbnails style beállításain, a Full image style-t nem tudtam arra állítani, mert az nem szerepelt a listában, a Modal used for full image-t beállítottam Lightbox2-re, és most már szépen ment.
Az utolsó műveletet korábban is megcsináltam pedig, csak a Slides style és a Thumbnails style módosításai maradtak ki. :)
Ismételten hálásan köszönöm Neked a segítséget! :)

1
0