Galériába beküldött linkek közzététele technikai okok miatt szünetel

Anonymous képe

Szolgálati közlemény:

A drupal.hu galériába beküldött linkek közzététele technikai okok miatt szünetel. A problémát valószínűleg az okozza, hogy jelenleg a d.hu nem teljesen PHP 5.3 kompatibilis, emiatt nem tudjuk a beküldött linkeket közzétenni.

Dolgozunk a megoldáson, kérjük a már egyszer beküldött linkeket ne küldjétek be újra.

Köszönjük megértéseteket.

Kapcsolódó oldalunk:
Linkgalériával kapcsolatos kérdések a kézikönyvben

Fórum: 
Illyés Edit képe

A szünetelésnek vége, újból várjuk a Drupal alapú webhelyeket a drupal.hu linkgalériájába. Frissítettük a beküldési útmutatót is, ezentúl – félreértések elkerülése végett – politikai honlapokra és webfejlesztő cégek saját bemutatkozó webhelyeire nem teszünk „ajánlott” címkét.

0
0
duc-sai képe

Sziasztok!
Hogy létezik továbbra is a Magyar Drupal alapú webhelyek oldal, onnan tudtam meg (meglepetésként ért), hogy új link lett hozzáadva, és ezt a Friss tartalomban láttam.

(A Navigáció > Tartalom hozzáadása menüben tényleg ott van a Link beküldése. Másrészt jelzem, hogy a http://drupal.hu/kezikonyv/gyik/linkgaleria oldalon szerepel kétszer egy nem található oldal: http://drupal.hu/linkek)

De hogyan érhető el a Magyar Drupal alapú webhelyek listája? (http://drupal.hu/kategoriak/linkek/magyar-drupal-alap%C3%BA-webhelyek)
Sem a címoldalon, sem máshol nem találtam linket ide...lehet, mégis van, csak én nem találom?

0
0
aboros képe

az idei balatoni táborban tervezzük kialakítani az új, minden eddiginél innovatívabb, forradalmi linkgalériát, mely akár 70% -al nagyobb rícst biztosít az egyes linkeknek. segítő kezeket szívesen látunk a táborban ;)

a tavalyi táborban sajnálatos előre nem látható nehézségekből fakadó plusz munkaórák következtében a linkgaléria átalakítása sajnos félbemaradt, ezért nem elérhető most.

0
0

-
clear: both;

duc-sai képe

Köszönöm, sok sikert kívánok a tábor munkájához!

0
0