Framework másodlagos menü megjelenítési probléma - helyfoglaló user menü

Palamka képe

A framework sablonnál problémám akadt a másodlagos menü (gyerek menü) megjelenítésével. Először ide telepítettem fel a sablont kicsit megnézni, ismerkedni. Aztán itt akartam használni, de már az első telepítésnél belefutottam a problémába. Miszerint olyan, mintha az User menu foglalná el azt a helyet, de a blokkoknál nincs a Navgiáció sávban user menu. Ekkor még a menü kinézete sem ilyen volt, ezért egy teljesen új drupalt telepítettem. De sajnos a probléma csak a menü kinézeténél szűnt meg. Jelenleg az Árak menünek van gyereke, de nem látszik, pedig engedélyeztem is. Ha valaki veszi a fáradtságot és megnézné, akkor a drupal-drupal párossal be tud lépni az oldalra, adminisztrátori jogosultsággal.
(Később a másodlagos menüt legördülővé akarom majd tenni, de amíg a user menüt nem tudom eltüntetni vagy a máshová betenni, addig nem állok neki annak.)

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Nekem nagyon nem működik ez az oldal. Iszonyat lassú, időtúllépéssel elszáll.

0
0

Nagy Gusztáv

Nagy Gusztáv képe

Az admin/structure/menu/settings oldalon kellett a másodikat is Főmenüre állítani. A könyvemben külön témaként tárgyalom a kétszintű felső menüt.

0
0

Nagy Gusztáv

Palamka képe

Köszönöm a segítséget! A könyvedből rengeteg ötletet, tanácsot merítek, úgy látszik ez elkerülte a figyelmemet! Többek között a Te javaslatodra kezdtem pont Framework sablonnal. :-)
A szolgáltatóval sajnos nem vagyok megelégedve, de nem tudom mi az esélye, hogy ha másikat választok azzal nem járok-e hasonlóan...
Anna

0
0
csakiistvan képe

Alapvetően ajánlásokra hagyatkoznék a helyedben, átolvasnám az ehhez kapcsolódó bejegyzéseket itt vagy írnék ide újat, benne a saját feltételeiddel.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest