Forums, Contact, News aggregator, Polls menüt nem fordítja

Anonymous képe

Sziasztok!

Drupal 5, Localizer 1.7. Magyar fordítások elvileg feltéve, és ha kapcsolgatom az oldal nyelvét Angol és Magyar között, akkor a fent említett menüpontok nem lesznek magyar nyelvűek. A saját statikus lapok menüjét fordítja szépen, viszont ezeket az autómatikusakat nem.

Mi lehet a baj?

pp képe

Az adminisztráció/ nemtudom hol ;)/ nyelveknél futtasd az automatikus importot, mert nem teljesen automatikus, csak azt tudja, hogy a bekapcsolt moduloknak ilyenkor betölti a fordítását. Tehát kell még egy klikk ;)

pp
(legalábbis remélem)

0
0
Hojtsy Gábor képe

Lesz még automatikusabb is. Mindenesetre pont a menüpontokkal kapcsolatban javított egy hibát a Drupal 5.1-hez elérhető fordítás importáló szkript, azt érdemes használni (lásd drupal.hu címlap).

0
0
Anonymous képe

Az auto-import-ot megcsináltam, most már többször is. Úgy tűnik az jól lefutott, A magyar nyelv fordítási aránya: 2235/2825 (79.12%). Rákerestem a sztringek között a Forums szóra, amelynek meg is van a fordítása, "Forum". Viszont a menüben továbbra is Forums látszik. A menü konfigurálásánál már megadtam a Translation-ök között is Angolul és Magyarul is a fordítást a menüponthoz, de így sem fordul le. Az "Administration"-t lefordítja Adminisztrációra, anélkül, hogy a menü szerkesztőben megadtam volna hozzá a fordítást. Tehát nem értem, hogy a localizer modul-nak kellene fordítania ezeket a beépített menük nevét vagy pedig a locale modulnak?

laci

0
0
Anonymous képe

Ja azt el is felejtettem említeni, hogy frissítettem 5.1-re és felraktam az új nyelvi csomagokat is természetesen.

laci

0
0