Flexinode tartalom típus létrehozása

kuller képe

Sziasztok!

Feltettem a modult, felvittem egy új tartalom típust. Szeretném textfieldekkel és egyéb elemekkel ellátni, de nem találom, hogy hol kell. A Readme szerint olyan listát kéne látnom, mint a felhasználóknál, de sehol sem találom. Jogot adtam, az új tartalomnál megjelenik az új típus, de csak a címét tudom megadni. A tartalom/content types-ban tudom szerkeszteni az új típust, de új elemeket itt sem tudok hozzáfűzni.
Tehát hol?

Kösz:Kuller

aries képe

Az admin/node/types címen tudsz hozzáadni. A tábla jobb oldalán tudsz mezőket hozzáadni. Ilyesmik vannak ott:

add email cím
add MP3
add URL
add color picker
add image gallery
add table
add file
add text field
add dropdown menu
add date/time
add image
add text area
add jelölőnégyzet

Nem látod ezeket?

0
0
kuller képe

Sajnos nem látom, csak annyit, hogy: name, description, művelet oszlopokban megjelenik az új tartalom neve, leírása és műveletként egy "edit contet type" gomb. Ha ezt megnyomom, akkor csak a fenti adatokat tudom módosítani. (Tehát a nevét, leírását.)

0
0
kuller képe

A probléma az volt, hogy ha kicsomagolom a modules alkönyvtárba a flexinodet, akkor először csinál egy "flexinode_xy" verzió könyvtárat és csak az alá rakja a flexinode alkönyvtárat. Valamilyen oknál fogva ez zavart okoz.
Megoldás: egy szinttel feljebb vinni az egész könyvtárstruktúrát, tehát megszüntetni a flexinode_xy könyvtárat.

0
0
aries képe

Nekem enélkül is működik. Ott van minden a contrib könyvtárban. Arra azonban ügyelj, hogy ha a modules könyvtár neve flexinode-xy, akkor a modul fájl ilyen legyen: flexinode-xy.module. Bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos :]
--
Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0