Flexinode date / GMT

eMeLA képe

Flexinode-al csináltam egy date mezőt.
Amikor 12 órát adtam meg, akkor a node megjelenítésnél 14 órát írt ki (hozzáadott 2 órát).
Átállítottam a beállítások/Dátum beállítások-nál GMT+0200-re, ekkor ha megadtam a tartalom beküldésénél a 12 órát akkor azt átállította 14 órára az érdekes az, hogy eleve 14 órát tárolt el, ez az újbóli szerkesztésnél kiderült.

Namost akkor ki a hunyó !?

Hojtsy Gábor képe

A saját felhasználói időzónád biztosan eltér a webhely időzónájától... A saját adatok szerkesztésénél adhatod ezt meg, illetve egy időzónát lefedő webhelyeknél érdemes ezt a lehetőséget kikapcsolni a webhely általános beállításainál.

0
0
eMeLA képe

Újra meggyűlt a bajom a dátumokkal.
Flexinode dátumot a node-flexinode-x.tpl.php fájban date() függvénnyel átalakítom kezelhető dátummá. A problémám ott van, hogy az órából egyes esetben levon 1 órát !?

Ha az összes kiírásnál levonna 1-et azt érteném, de hogy minden x-dik esetben... Ez már egy kicsit misztikus. Ha megváltoztatom az óra értékét a "rossz" node-nál, akkor is levon egyet, de csak annál az egynél !?

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

Hojtsy Gábor képe

Használd a format_date() Drupal függvényt. Ez a helyes gmdate() függvényt használja, ami nem babrál az időzónákkal, és ráadásul a felhasználói időzónát is figyelembe veszi, így pont azt a dátumot fogod tudni kiírni, amit a Drupal is mutat egy node-hoz.

0
0
eMeLA képe

Köszönöm !
Így már jó.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu