Finomított keresés nem szűkíti a nézethez rendelt csatolmányt

dongodani képe

Sziasztok!
Egy ideje már gyúrom a kérdést, de eddig nem jött össze a megoldás.
Röviden annyi, hogy létrehoztam nézetet, amit finomított kereséssel(Search API+Facets) rendben tudok is szűrni. A gondom az, hogy a - page típusú - fő nézethez kapcsolt csatolmány a szűkítések során nem követi a fő nézet állapot változásait, ellenben folyamatosan az összes elemet mutatja. Szemléletesebben, ahogy sorban bejelölöm a checkbox-okat, a fő nézet elemei annak megfelelően változnak, a csatolmány viszont érintetlen marad. Úgy gondolom, hogy ilyenkor elvileg illene egyszerre "lépnie" a két nézetnek. Ha csak valamit be nem néztem a beállításoknál... Köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
dongodani képe

Ha például egy fulltext search mezőt adok a fő nézethez, akkor viszont a csatolmányt is szinkronban szűri a fő nézettel és ilyenkor a facet-ek közül is csak a kontextusban levők látszódnak. Tudom, hogy a Facets még beta2 státuszú, de ez olyan alapvető funkcionalitás (lenne), hogy nem hiszem el, hogy nincs rá már most is megoldás.

0
0
dongodani képe

Valakinek még jól jöhet...
A nézethez adott attachment a Facet-es szűréskor perpill. ugyan nem követi a a fő nézetet, de másként azért meg tudtam oldani feladatot:
Kiindulási pont, hogy meg volt a fő nézetem a korábban hozzáadott és működőképes Facettel.
Továbbiakban létrehoztam egy blokkot Index "Indexnévi index" megjelenítéssel mondjuk táblázatként formázva. Majd ezt a blokkot hozzáadtam a fő nézetem oldalához(a blokk beállításánál megadtam, hogy csak itt legyen látható).
Végül a finomítások beállítási oldalán ráklónoztam a Facet-et erre a blokkra.
A cache törlése után a Facet immár egyszerre szűri a két nézetet.

0
0