field group format stílusbeállítás hibás?

turbocsiga képe

Üdv!

Volna egy olyan problémám, hogy ugyan azokkal a beállításokkal, az egyik tartalom jól jelenik meg, a másik pedig hibásan. A tartalomtípus ugyan az, a megjelenítő szintén, és mégis gond van. Az egyikhez a stílust beállítja automatikusan, a másikhoz nem.
<div class="field-group-format-wrapper" style>az egyiknél csak ez van, (ez a hibás) a másiknál meg "style="display: block;""
Mitől függ, hogy oda teszi-e a stílust, vagy nem?

Itt a két tartalom, kattints az "érdeklődni itt"-re, és meg tudod nézni, hogy mi a gond!

http://hollakjak.hu/teszt/content/pecs-koksz-utca-96
http://hollakjak.hu/teszt/content/cserszegtomaj-pajtika-utca-6

Drupal verzió: 
Fórum: 
turbocsiga képe

Az "érdeklődni itt" így nem is jelenik meg, csak az admin joggal rendelkezőknek, tehát nem is tudtok rá kattintani, bocs.
1
2
3
4

0
0

turbocsiga

eager képe

Valóban nem sikerült megnézni a hibás változatot, mert az oldal forrásában sem szerepel, ahogy mondtad is (mivel nem vagyok admin, mint mondod).

A style="display: block" és a sima style="" nem érinti a problémádat, az csupán a megmutató/elrejtő javascript mechanizmus része; a mutatás/elrejtés a screenshotod szerint működik jól a hibás részen is, így léphetünk tovább.

Azt írod, hogy "nem kapja meg a formázását". Szerintem viszont megkapja, hisz a rosszul megjelenőben lévő szövegek is pontosan úgy néznek ki, mint a jóban.

A valódi problémát abban látom (amennyire megértettem a leírásból), hogy a hibásnak mondott helyen feltehetőleg van még egy plusz stílusszabály, ami az < article class="node" > elemre egy rózsaszínes-fehéres background-color-t rak.

Firebugban meg kéne keresni a hibás helyen az article.node-t, és megnézni, hogy honnan jön a plusz background-szabály (melyik css file, milyen itt teljesülő feltétel alapján teszi oda a plusz világos hátteret, és azt a css szabályt kezelni (ha contrib modul vagy core css-ből jön, akkor a saját smink-css-edből is felülbírálhatod egy background: transparent-tel)).

Ha jól értettem meg a problémát.

1
0
turbocsiga képe

Nem tudom, hogy mi írja felül, néhány hirdetésnél...

0
0

turbocsiga

turbocsiga képe

Igen, tényleg ott találtam a problémát, ahol írtad! Az Ügynök tartalomtípust nem publikálta automatikusan a rendszer, mert valamikor valamiért kivettem a pipát a tartalomtípusnál, és a régiek -akik már publikálva voltak- jól jelentek meg, az újak meg, nem "publikálódtak". (szépen magyarul)
Köszi a segítséget!

0
0

turbocsiga

lysander19 képe

Nekem úgy tűnik, hogy a kapcsolati adatok külön tartalomtipusban vannak tárolva és valami reference modullal vannak linkelve a házhoz
.
Szerintem a linkelt tartalom jogosultságaival lehet gond azért nem jelenik meg:
- közzétett a tartalom?
- milyen text filtert használ? Van hozzá joga anonymus usernek is?
- van valami access control modul ami beleszólhat?

2
0
turbocsiga képe

igen, az értékesítő az egy külön tartalomtípus, és úgy van összekapcsolva. De az még mindig kérdés, hogy mi a fenéjért csinálja meg az egyiknél jól, a másiknál meg hibásan... A tartalom közzétett, az értékesítők adatait, és a hirdetéseket is xml-ből szedi, és közzé is teszi, ha kész. ...az egyiket rendesen, a másikat nem...

0
0

turbocsiga

turbocsiga képe

...és rock&roll!
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget, (eager mondta, hogy hol nézzem, Te, hogy mit -"közzétett a tartalom?"-) fentebb leírtam, hogy mi volt a hiba oka, én voltam bornyú! :-)

0
0

turbocsiga