Field collection hiba

zalan képe

Üdv. mindenkinek!

Jelenleg egy oldalon dolgozok, ami szépen épülget is, de egy hiba jelentkezik, amit jelenlegi tudásommal nem tudok megoldani.

A hibaüzenet akkor generálódik, amikor az egyik tartalom típusba ágyazott field collection modullal tartalmat adok hozzá. Amíg a tartalom típus nem használta a field collection modult (régebbi elgondolás), addig nem volt gond. A gond azóta áll fenn, mióta a field collection modult feltelepítettem.

A hiba üzenet amit a drupal 7.22 generál a következő:

Notice: Undefined index: view modes field_view_mode_settings() függvényben (D:\xampp\htdocs\portal\modules\field\field.module 627 sor).
Warning: Invalid argument supplied for foreach() field_view_mode_settings() függvényben (D:\xampp\htdocs\portal\modules\field\field.module 627 sor).

A tartalom létrejön, el is mentődik, látszólag minden rendben, utólag kereshető és meg is jelenik hibátlanul.

A hibakód azonban megjelenik. Azoknál a tartalomtípusoknál amelyek nem használják a field collection mezőket, azoknál nincs hibaüzenet.

Előre is köszönöm azoknak akik próbálnak ötletelni, vagy csak elolvassák a kérdést (kérést).

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
szantog képe

Nem kell vele foglalkozni, amíg észlelhető hibát nem csinál. Ez nem egy nagy issue, de ismerve a field_collection-t, elég haladó mutatvány debugolni.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Dahar képe

Én sem forglalkoznék vele a helyedben sokat, de azért itt írnak egy kísértetiesen hasonló hibát ha be van kapcsolva a táblázatos megjelenítés.:
https://drupal.org/node/1877218

0
0