Felhasználó törlés: megerősítő email link

Drufan képe

Jó napot!

Van valakinek ötlete, miért nem működik a felhasználó törlésekor a felhasználónak küldött törlő link?

Először azt gondoltam azért, mert adminból indítottam, miközben a felhasználónak nincs jogosultsága törölnie magát. Ezért engedélyeztem ezt.
De utána se működött a törlő link. Se belépve, se sehogy.

Már nem tudok mit beállítani, mindent végigjátszottam.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: