Felhasználók képe nem jelenik meg :-(

Tman képe

Sziasztok az a problémám, hogy a drupal amit feltelepítettem az extrára, hiába próbálom, de sehogy nem sikerül elérnem, hogy a profilban megjelenjen a kép amit avatar-ként akarok megjeleníteni. Minden beállítást elvégeztem, méret, engedély stb.. de eredménytelenül. Valaki tudna segíteni megoldani a bajt? Köszi Tman

Fórum: 
pp képe

A kép feltöltése sikeres?
Sminkben be van kapcsolva?
Olyan sminket használsz, ami támogatja ezt?

pp

0
0
Anonymous képe

Pont ezt akartam éppen kérdezni. Sikerült megoldanom, ahogy írtad, nekem a problámám a sminkek beállításainál voltak, nem volt bepipálva a fejlhasználó képe jelenjen meg. Köszönöm szépen! :)

0
0
Anonymous képe

De aznekem is probláma, hogy nem jelenik meg a kép. :S Ha alapértelmezett van, az jó, viszont ha feltöltöttet szeretném, az már nem :S Viszont hivatkozna a files/public/picture-1.jpg re, ami nincs fenn a szerveren. 777 jog beállítva, a tárolási módja a fájloknak nyílvános.

0
0
Tman képe

Még mindig nem működik, a smink támogatja, beállítottam mindent, le is ellenőriztem, gőzöm sincs mi lehet a gond. Talán az extra.hu- miatt?

0
0
pp képe

a files mappában van egy .htaccess fájl ennek a tartalmát töröld, tehát legyen ott egy .htaccess fájl, ami üres. Sima szövegszerkesztővel is tudod törölni. Letölt, megnyit, töröl, elment, feltölt, próbál, örül.

pp

0
0
Tman képe

Sikerült addig sakkoznom, hgy már megjelenik a kép, viszont úgy tűnik válogatós a rendszerem, mert nem mindenki képét hajlandó megjeleníteni. Vajon ez mitől lehet?

0
0
Tman képe

Senkinek nincs ötlete, hogy lehet az, hogy az extrán a dupal oldalamon csak némely felhasználónak jelenik meg a profilképe és a többieknek nem? Ha mégis valaki már tudja a megoldást és leírná a gyógyírt megköszönném. Üdv Tman

0
0
pp képe

Erre nem lehet válaszolni, mert kétszázmillió dologtól függ az, hogy megjelenik-e a kép vagy sem.

- Nézz bele a html forrásba. Ott van az img tag?
- ha igen a kép útvonalát bemásolva a címsorba megjelenik?
- ékezetes a fájlnév?
- ott van a fájlrendszerben feltötve?

Minimális erőfeszítést tegyél már az ügy érdekében! Ha tettél akkor meg vedd a fáradságot és írd le ide értelmesen, hogy mit csináltál és mi lett az eredménye.

pp
(ezt 5.-ben tanítottam anno, ezért van az, hogy én ezt 10 éves kortól elvárom azoktól akik honlapot akarnak szerkeszteni.)

0
0
Tman képe

Köszi a leiskolázást, lehet, hogy Te se az általános 5-ik osztályban sajátítottad el a jelenlegi képességeidet. Én amatőr vagyok aki keresi a megoldásokat, sajátos "nem szakmai " nyelvezettel, hiszen még azokat sem ismerem. Bocsánat a primitív kérdésemért. Nem is várok választ. Itt a téma részemről lezárva. Ne várj magas szintet egy honlapkészítésben járatlan, karosszérialakatostól. Az illetékes törölheti a topicot. Üdv: szép napot Tman

0
0
Nagy Gusztáv képe

Idézném pp kollégát:
"Minimális erőfeszítést tegyél már az ügy érdekében! Ha tettél akkor meg vedd a fáradságot és írd le ide értelmesen, hogy mit csináltál és mi lett az eredménye."

Na ez az, amit igenis el lehet vátni, ha kérdésed van. Egyébként pedig itt senki nem Gyurcsok József, hogy távolból kitaláljuk azt a szitut, amiben a hibád előállt.

Hidd el, én már sok esetben kaptam gyors és korrekt választ kezdőbb koromban is, felesleges itt hőbörögnöd.

Szvsz kevés ember van Magyarországon, akitől többet kapott a szakma, és mindezt ingyen.

0
0

Nagy Gusztáv

pp képe

Te döntesz, hogy felteszed értelmesen a kérdésed, vagy megsértődsz.

Javasolnám nyugodj meg és olvasd végig még egyszer a hozzászólásomat. Tedd vágólapra az egészet másold be egy szövegszerkesztőbe. Az általad sértőnek vagy zavarónak talált részeket töröld. Ha így nem marad használható infó benne, akkor tényleg lenne okod arra, hogy megsértődj mert én egy akkora genya vagyok, hogy csak beszóltam. Ha van benne használható, akkor a sértő dolgokat tudd be az én emberi gyengeségemnek és kérlek légy velem elnéző, mert nem az volt a célom, hogy megsérselek.

Továbbra se tudjuk, hogy végigpróbáltad-e azokat amiket leírtam?
Nem láttam, nem látjuk az oldaladat így értelmesebb válaszra nem számíthatsz.

Szóval végigpróbáltad amiket leírtam?

Akinek nem inge nem veszi magára egyébként. Szerinted miért írtam le, hogy milyen szintre gondolok? Azért, hogy megsértselek, vagy azért, hogy ne haragudj, ha érthetetlenül fogalmazok és inspiráljalak a bővebb fogalmazásra?

Megsértődés helyett simán leírhattad volna, hogy egyáltalán nem értesz a html-hez és a úgy egyáltalán semmihez sem, csak egy weboldalt szeretnél. Akkor nyílván máshogyan fogalmazok.

Sajnos nem látjuk a weboldalt amin a hiba van! Leírva meg nincsen jól, mert nem kaptál rá választ. (figyelj! nem Téged minősítelek, hanem az általad feltett kérdés hiányosságaira szeretném felhívni a figyelmet!)

Szóval végigpróbáltad amiket leírtam, vagy fogalmad sincs, hogy hogyan kéne végigpróbálni?

pp

0
0