Facebook authentikáció, Like, Share

Sk8erPeter képe

Sziasztok!

Facebookos bejelentkezésre + regisztrációra, ezenkívül Like és Share "gombokra"/linkekre lenne szükségem adott content type-oknál - na meg egy Like Box sem lenne rossz.

Na most ehhez hatszázmilliókilencezer modul létezik, de én már kissé el vagyok veszve ezek sűrűjében - ha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban, meg tudnátok osztani, nálatok melyik vált be?

Mindegyik tök jól hangzik, mindegyiknek első ránézésre tök jó leírása van, de persze nem akarom széjjelszemetelni a site-ot azzal, hogy a fentiek közül mindet felrakom az üdvös cél elérésére (jó, ha kettőt kell kombinálni, nem történik semmi).

Köszönöm a véleményeket!

Drupal verzió: 
Sk8erPeter képe

"de persze nem akarom széjjelszemetelni a site-ot azzal, hogy a fentiek közül mindet felrakom"
Na most ez elég bénán hangzott, természetesen van "homokozó" jellegű (tesztcélra felrakott) Drupalom saját webszerveren, de úgy értettem, hogy nem akarok több modult használni a kelleténél az éles site-on; másrészt először szeretnék a témában nálam tapasztaltabbak véleményére adni.

0
0
vikicica22 képe

Én ezt a kettőt használom:
Facebook Connect (fbconnect)
Facebook social plugins integration (fb_social)

1
0
Sk8erPeter képe

Szia!

Köszi a választ!
Te mikre használod elsősorban?
Te is Facebookos authentikációra (login), Like meg Share gombokra?
Csak kíváncsiságból, mert ezek szerint bevált. :)

0
0
aboros képe

fbconnect csak autentikálni tud, másra nem való.
fb_social csak social pluginokat tud rakni ide-oda (like/share gombot).

ezek másra nem valók.
ami full-extrás, mindentudó, az az fb modul.

1
0

-
clear: both;

Sk8erPeter képe

Ohh, köszi, akkor ez ismét egy másik megközelítés. :)
Ezek szerint az authentikáció, Like és Share gombok/linkek elhelyezése, meg esetleg egy Like Box mind megoldhatók egyetlen modullal, a Drupal for Facebookkal?
Ezek szerint totál félreértettem a modul célját a leírásból (mondjuk csak futólag olvastam bele), mert nekem úgy tűnt, egy Facebookos, de Drupal-alapú application összehozásához tök jó segítség. De most látom az alját:
"Drupal for Facebook contains several sub-modules. Enable just those that you need. For example if you need Social Plugins, enable just fb.module. For Facebook Connect, enable fb_connect.module; Canvas Pages, fb_canvas.module; wall posts and status updates, the fb_stream.module; and so on...".
Plusz a dokumentációt:

"What can Drupal for Facebook help you do?

  • Add Like buttons, and other social plugins to your Drupal-powered website.
  • Let users authenticate to your site using their facebook username and password. This saves the user the trouble of registering with your site, and allows you to build additional social features, known as Facebook Connect.
  • Create applications on facebook.com. Powered by your Drupal server, these applications add features and content for your users while they visit facebook.com.
  • Publish content from your site to a user's Facebook stream (wall).
  • And more!"

Na, legközelebb jobban olvasok.

Köszönöm szépen!

0
0