Fórum használat

Pasqualle képe

Forum hasznalata pontokba foglalva

1. ne félj használni a fórumot
rengeteg itt a mogorva ember, de mind segitokesz. ha drupallal kapcsolatos kerdesed problemad van, akkor jo helyen jarsz.

2. használd a keresőt
mielott barmit kerdeznel probald meg megkeresni a valaszt a kerdesedre http://drupal.hu/search

3. indíts új témát új témának
nyiss kulon forum temat minden kerdesnek, problemanak

4. téma címét töltsd ki szépen
a forum tema cime mindig igazodjon a problemadhoz

5. fogalmazz érthetően
tudjuk, hogy te tudod mi a problemad, de ha mi nem ertjuk meg, nem tudunk segiteni

6. ne élessz fel halott témákat
ha a problemadra talaltal egy hasonlo temat a forumon, de a tema mar tobb honapos, akkor nyugodtan indits uj temat. rengeteg dolog megvaltozhatott azota. de ird le, hogy rakerestel es talaltal is.

Fórum: 
aries képe

0. Olvasd el a Hogyan kérdezzünk okosan-t!

0
0
Pasqualle képe

7. írd le a célt amit szeretnél elérni
drupal rengeteg lehetoseget kinal ugyanazon celok eleresere. amikor valamilyen problemaba utkozol, hasznalhatobb segitseget tudunk nyujtani ha tudjuk mi a konkret celod.

5. pont kiegeszito
egy egyszeru pelda mindig sokat segit a megertesben

0
0
Pasqualle képe

8. Drupal verzió?
Amikor egy konkret hibarol, problemarol nyitsz egy uj temat, mindig azzal kezdd, hogy leirod melyik drupal verziot, es modul verziot hasznalod. A verziok kozott nagy kulonbsegek lehetnek, igy csak akkor tudja mas is ellenorizni a hibat (fordit ra idot, hogy segitsen) ha pontosan tudja mit hasznalsz.
Meg azzal is kiegeszitheted, hogy miota hasznalod a modult, mennyire ertesz hozza..

0
0
aboros képe

teljesen elveszett ez a téma a nagy noderengetegbe, pedig szerintem fontos lenne ennek valami helyet találni, ahol könnyedén megtalálják a kezdők is (kiveri a szemüket, nagy és piros, villog és folyton az egérmutató alá akar menni) .. mert annyira nagy mostanság az attakk és a keresőt továbbra se használja (vagy csak azt se tudja mit keressen) a verziószámokat dafke nem írja le, értelmetlen címeket ad a témájának (pl múltkoriban egy ilyen: HELP!!! .. most meg ez a kedvencem: "egy alapkérdés" .. ez milyen témamegjelölés?? na mindegy is)

továbbra se a feladatot írja, hanem próbál úgy beködösíteni ahogy csak lehet, hogy még véletlenül se tudjuk kiókumulálni, hogy valójában mit is akar eredményül. (persze, pont azért dekkolok itt órákat, hogy lenyúljak minden ötletet amit csak bírok.. az egész közösségi meg segítségnyújtási maszlag csak falból van)

na, nem is idegesítem tovább magam, csak szerettem volna feléleszteni ezt a témát.
keressünk egy helyet ennek ahol szem előtt lehet, talán gördülékenyebben mennek tőle a dolgok. (bár nem tudom, hogy mondjuk a kézikönyvet hányan olvassák el, mielőtt egyátalán letöltenék, telepítenék a drupalt)

igazából a folyamatos, továbbra is rettentő idegesítő verziószám-hiány cseszte fel az agyam.. :)

0
0

-
clear: both;

pp képe

hosszu.kalman képe

Pasqualle képe

ez nem semmi :)
foleg a drupal verzio megadasa. nagyon profi..

koszi pp

0
0
aboros képe

megteszi!
nagyon örültem mikor Pasqualle megnyitotta ezt a témát és sajnáltam volna, ha az enyészeté lesz, hiába háborgunk néhanapján mikor már szakadozik a cérna, ha nincs leírva sehol ez.. (értsd: szem előtt)

0
0

-
clear: both;