Ez mi: "Warning: Opakovan..."?

kubrob képe

Warning: Opakovan? k??? '0' (??slo k???a 1) query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', 'Opakovan? k??? '0' (??slo k???a 1)\nquery: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'page not found', '<em>info-bratislavsky-kraj</em> nebola nájdená.', 1, '',...

Ezzel gyerekek mit kezdjek?

Hojtsy Gábor képe

Úgy tűnik az adatbázisod valamilyen általad kevésbé ismert (úgy tűnik cseh vagy szlovák) nyelven írja ki a hibaüzeneteid. Állítsd át (vagy állíttasd át) úgy, hogy egy általad ismert nyelven írja ki a hibaüzeneteket.

0
0
kubrob képe

Szia Gabor, az rendben van hogy szlovakul komunikal, ugyanis szlovak lesz a honlap. Ha bejelentkezem egesz pontosan ezt irja ki:

Warning: Opakovan? k??? '0' (??slo k???a 1) query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1, 'php', 'Opakovan? k??? '0' (??slo k???a 1)\nquery: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1, 'user', '<em>admin</em> prihlásený.', 0, '', 'http://www.slovakregion2.lisa.sk/user?destination=user', 'http://www.slovakregion2.lisa.sk/user', '213.160.191.103', 1163607468) v súbore /home/html/lisa.sk/public_html/_sub/slovakregion2/includes/database.mysql.inc na riadku 121.', 2, '', 'http://www.slovakregion2.lisa.sk/user?destination=user', 'http://www.slovakregion2.lisa.sk/user', '213.160.191.103', 1163607468) in /home/html/lisa.sk/public_html/_sub/slovakregion2/includes/database.mysql.inc on line 121

Szoval nemtudom mi lehet. Ujra feltoltottem az oldalt. Lehet hogy adatabazis problema?

+ most nezem hogy nem tud log bejegyzest csinalni. lehet valami a jogokkal?

0
0
Hojtsy Gábor képe

Hát hacsak nem triviális, hogy tudunk szlovákul, akkor vagy fordítsd le nekünk az üzenetet, vagy ne várd, hogy hibaüzenet nélkül választ adjunk.

0
0
kubrob képe

Ugy nez ki megoldottam a dolgot. A watchdog tablazat wid-jehez hozzaadtam az auto_increment -et, nos mukodik az oldal hibajelentes nelkul. Biztos a konverzio vegett nem volt okes a dolog. Mas verzioju MySQL volt a localhoston, mas a szerveren. Lehet ez? Amugy koszi a hozzaszolasokat.

0
0