Érdekelne valakit egy drupalos blog?

szalaialex képe

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Mégpedig az hogy lenne-e igény egy olyan blogra ahol hétről hétre bemutatunk 1-1 modult?
Jelenleg van egy ilyen blogom.: http://modulhetfo.blogger.hu/
Viszont lassan kezdem magam úgy érezni mint amikor magamban beszélek hiszen igaz hogy még csak 4 hete indult az oldal. De mégis 0 a videók és weboldal látogatottsága.
Kérlek írjátok meg hogy érdemes-e ezzel foglalkozni vagy teljesen felesleges.
Mivel az oldal ötlete egy kedves ismerősöm fejéből pattant ki, mondván hogy ilyen még nincs. De sajnos egyéb okok miatt már nem is ér rá videót készíteni így maradtam egyedül mint videó készítő. És ha senkit sem érdekel akkor én sem szeretném törni magam.

Köszönöm szépen.

Fórum: 
nevergone képe

Szia!

Ha küldesz egy, a Drupalos tartalmakra mutató RSS hivatkozást a [email protected] címre, akkor a tartalmaid meg fognak jelenni a http://drupal.hu/planet oldalon.
Sok sikert és kitartást a bloghoz! :)

0
0
szalaialex képe

Helló,

Köszönöm a tanácsokat. De vagy senki nem nézte ezt fórumot, vagy simán ennyire nem érdekelt senkit. Pont ezért és mivel hogy eddig is 0 volt a nézettségem úgy döntöttem hogy a még készen lévő 2-3 videót kiküldöm aztán részemről befejeztem mivel nincs nincs igény ilyen oldalra.
De azért köszönöm.

0
0
Karabiner képe

Pedig szerintem érdekes, nekem tetszik az ötlet.
De azt nem értem, hogy most két hét alatt napi százas látogatottságot szerettél volna látni, úgy hogy van négy-öt videó?
Alig van még tartalmad a keresőknek még indexelni se volt idejük és már bezárnád? :(

A videók címét is lehetne jobban kulcsszavazni arra hogy, "dupal modul hétfő#4" valószínűleg tényleg kevesen keresnek rá.

Szerintem beleraknál még egy kis tartalmat, népszerű modulokról és azért be indulna dolog. Hagyni kéne neki egy kis kifutást rss hírek, néhány link.
Próbáld népszerűsíteni weblabor, Gyakori kérdések, SG, biztos találsz pár modullal kapcsolatos kérdést amire lehet válaszolni, hogy tessék itt a videó nézed.

Szóval szerintem az oldal jó ötlet és hasznos. Csak ahogy Besenyő Pista bácsi mondta "türelem tornaterem". :)

1
0
szalaialex képe

Kedves Karabiner,

Igazából a blog csak mint egy videó gyűjteményként szolgálna és youtubon a megfelel kulcsszavakra. pl.: http://www.youtube.com/results?search_query=drupal+magyarul
Így maga a weboldal annyira nekem nem fontos hiszen a videókat már a youtube és a google is az első oldalra rakja. És ha valakit érdekel akkor megtalálhatja a weboldalam ahol időrendben is fent van minden, vagy megnézheti a youtube feltöltéseim. Tehát magával a helyezéssel nincs gond szerintem.

Természetesen nem vártam napi több százas látogatottságot, de ha a videók megtekintéséből kivonnom azt ahányszor én megnéztem, illetve 1-2 ismerősöm, és akiknek én mutogattam a videókat. Akkor nem hogy a napi 1 látogató nem de mivel immár 1 hónapja fut legalább egy 5-10 olyan látogatónak örültem volna az elmúlt egy hónapban akikeket nem ismerősök, vagy nem én magam vagyok. De mint írtam még 2-3 videó kimegy amik még raktáron vannak. És majd utána meglátom. De mint írtam ez az egész nem is az én ötletem volt hanem egy régi ismerősöm kért meg erre, mondván hogy majd ketten csináljuk, de ő még mielőtt bármit csinált volna megunta :)

De majd meglátom.
Viszont köszönöm a kedves szavakat, és a tanácsokat, illetve a biztatást.

1
0
Karabiner képe

Szívesen! :)

Bár én biztos nem így keresnék rá egy modul videóra hogy, drupal magyarul.
Szerintem kifejezetten a modul nevekre kéne gyúrni, ezért javasoltam a videó címekbe a modul megnevezéseket és nem csak számozást.

1
0
aboros képe

a már korábban is említett planet drupal.hu rss ben is elérhető és pontosan az ilyen tartalmakra szomjazik! hajrá és előre a végső győzelemig!

ez két év alatt kapart össze 730 lejátszást.
https://vimeo.com/28291550
összesen eddig 740 szer töltődött be a blogomon az embed, kb 230 lejátszást eredményezett ez. ennek túlnyomó része a drupal.hu planeten keresztül érkezett a blogomra, valószínűleg. :) tényleg nyomassad, kell a sok ilyen, én egy éve csináltam utoljára ilyet, mert rengeteg idő megcsinálni és cserébe nagyon kevésnek tűnik a megtekintés, de ha többen csinálnának ilyesmiket rendszeresen, talán jobban motiválna engem is. és méginkább talán még többeket.

3
0

-
clear: both;