entityreference által hivatkozott entity mezőjének elérése

dd0 képe

sziasztok,

a következő problémára keresek megoldást:

van egy Progress tartalomtípus, mely tartalmaz egy field_pos nevű EntityReference mezőt, mely a hivatkozott POS tartalom field_title mezőjét adja vissza.

a Progress tartalomban (mondjuk) computed_field segítségével szeretném használni a hivatkozott POS tartalom field_system mezőjének értékét.

php-ban nem igazán vagyok jártas, ezért nem jártam sikerrel, mikor megpróbáltam kinyerni az adatot a mezőből.
próbálkoztam a computed field példájával, a
$entity_field[0]['value'] = array_pop(array_pop(field_get_items($entity_type, $entity, 'field_pos')));
Computed Code-dal, ez a hivatkozott entity-id értéket adja. ez már nem rossz, de nem elég.

rákerestem a "computed field" és "entity reference" címszavakra együtt és külön-külön is, mindenféle kötőszavakkal együtt is, valamint drupalhu és org oldalakon is, de nem találtam kézenfekvő megoldást (elmentem közben több, más irányba is, de nem jött be egyik helyettesítő megoldás sem).

views segítségével meg tudom szerezni a jelzett adatot, de én mezőként szeretném használni, mert további műveletek szükségesek.

devel modullal is próbálkoztam, de azzal is csak a target_id = 4 adatot tudtam meg, amit már tudtam a fenti computed code használatával.

szinte biztos vagyok abban, hogy egy ügyesen összeláncolt kifejezéssel el lehet érni mezőneveket a hivatkozott tartalomból, ezért abban kérném a segítségeteket, hogy mutassatok egy útmutatót, amelyet fel tudok használni a kifejezés megírásához.

fontosnak ítélt verziószámok:
drupal 7.18
computed_field 7.x-1.0-beta1
devel 7.x-1.3
Entity API 7.x-1.0
Entity reference 7.x-1.0
Token 7.x-1.4

előre is kösz,
üdv,
dan

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
balagan képe

A hivatkozott POS tartalom field_title mezőjét hogy érted el? Én egy adott tartalomtípus adott mezőjét szeretném elérni, de egyelőre nem tudom, viszont a te hozzászólásod alapján nem nyugodtam, és elkezdtem az entity reference views-ok babrálását, és látom, hogy alapértelmezésben a Content: Title-t adja vissza. Lehet, hogy csak ezt kéne módosítanod a Views-ban.

0
0