Entity reference, References

DruTa képe

Nem sikerült rájönnöm miért van Entity reference és References modul is. Utóbbinál van Node reference. Egy tartalomtípusnál mindkettőnek csináltam mezőt, mindkettőnél ugyanaz történ: kiválasztható, hogy melyik tartalomhoz kapcsolódjon.
De ha taxonómia mezőt csináltam volna, akkor is ugyanez történne, tehát már 3 megoldás. Igaz a Entity Reference mezőt használva nem képződik kattintható hivatkozás a hivatkozott tartalomra, és Views-nál sem lehet listaszerűen szűrni.

Na de a fő kérdés: hogyan lehet megoldani, hogy ha létrehozok tartalmakat (node), amelyek megjelennek egy Views listában, akkor a listában egy node-ra kattintva ugye megjeleníthető a teljes tartalom, és a tartalomnál legyen egy olyan link, amire kattintva egy új tartalmat lehet bevinni, de ez az új tartalom már automatikusan hivatkozzon az eredeti tartalomra, tehát ne kiválasztani kelljen egy node reference mezőlistából.

Ui: Egy megjegyzés a "Mielőtt beküldöd a témát fuss végig ezeken!" felhívás "Használtad a keresőt" részhez:

Ezt teszem, de elég nehéz egy olyan keresőt profin használni, ahol csak egy szót lehet megadni, nem lehet részletes keresést végrehajtani, így viszont rengeteg irreleváns találat lesz. Sokszor a Google kereső jobb eredményre vezet erre az oldalra eljutva. Megjegyzem az .org keresője sem sokkal jobb, amikor modulra akar keresni az ember,mert nem lehet szűrni, hogy ne minden találatot adjon, ahol adott modul leírásában szerepel egy szó, hanem csak azokat, amelyek működésileg tényleg arról szólnak.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
DruTa képe