Email Registration / LoginToboggan

DruTa képe

Üdv!

Korábban telepítettem az Email Registration modult, rendben meg is csinálja, amit kell.

Most telepítettem a LoginToboggan modult és alapból úgy van beállítva, hogy tiltva van az, hogy e-mail címmel is be lehet jelentkezni.

Viszont be lehet jelentkezni e-mail címmel most is.

Én ezt így is akarom, hogy ne kelljen felhasználónévvel, csak azt szeretném tudni, hogy mi az oka, hogy nem a LoginToboggan érvényesül, hanem az Email Registration.

Azért érdekel, mert nem szeretném ha később - véletlenszerűvé válna a dolog és hol az egyik, hol a másik érvényesülne, mert akkor aki eddig e-mailt használt bejelentkezéshez, el fog akadni.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Valszeg mindketten ugyanarra a hookra ülnek rá és/vagy ugyanarra a formra húzzák saját submitjukat/validálásukat. Ez a module weight-től és a module nevétől függ, ha a weight ugyanaz. Nagy ritkán belebarmolnak mások is, de a lényeg, hogy az 100%, hogy random változni nem fog, arra van némi esély, hogy module frissítéskor egyszercsak megváltozik a mutatvány.

Mellesleg ugyanarra a funkcióra két különböző megoldást ültetni nem épp a bugfree fejlesztés titka.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

DruTa képe

Kösz, akkor nem aggódom, illetve frissítések esetén tesztelni fogom, csak nehogy elfelejtsem.

És ha a toboggan-nál is beállítanám azt, hogy e-mail címmel is be lehessen lépni, azzal javítanék a helyzeten?

UI: Nem is tudtam, hogy elvileg a fejlesztők figyelik, hogy ne legyenek átfedések a moduljaikban.

0
0