Email küldés probléma

Bognár István képe

Még kezdő vagyok a drupal-al.
A tárhelyem a Goodaddy-nél van.
A gondom az,hogy ha beakarok regisztrálni,vagy jelszó emlékeztetőt kérni, akkor a "Nem lehet emailt küldeni. Ha a probléma tartósan fennáll, akkor értesíteni kell a webhely üzemeltetőjét." üzenetet kapom.

Először azt hittem valami beállítási probléma már majdnem írtam a szolgáltatónak, de webform-al létrehoztam egy kapcsolat menüpontot és ha azt kitöltöm, a rendszer simán elküldi erről nekem a jelentést email-ben, tehát elvileg a szerverrel nem lehet gond.

Drupal verzió: 
Bognár István képe

Kipróbáltam egy script segítségével, az is tud emailt küldeni, csak de a drupal továbbra sem :(

0
0
Phoere képe

Pedig akkor valamilyen Drupal-beállítási problémád van. A Kapcsolati űrlap egy Drupal webform? Mert ha az elküldi az értesítést, akkor a Drupal is tud küldeni, csak valamit nem jól állítottál be.

- Ellenőrizd, hogy Beállítások/Webhely információknál megfelelő e-mail cím van-e megadva.
- Támogatja a tárhelyszolgáltató az egyszerű mail() függvény használatát vagy SMTP azonosítás szükséges? Utóbbi esetben a Drupalt is erre kell beállítani, ehhez egy megfelelő modul szükséges, SMTP Authentication Support modul.

Javaslom, hogy telepítsd a Mime mail modult (ehhez kell a Mailsystem modul is) és azt állítsd be minden email küldéshez (ha SMTP auth. szükséges, akkor ugyanitt az SMTP-t válaszd majd, felkínálja a választási lehetőséget, ha telepítve van az SMTP auth. modul.). Annak a beállításaival próbálkozz.

Ezekkel együtt előbb-utóbb mennie kell.

3
0

Csökönyi Ferenc