elavult tartalom jelzése

satya képe

Sziasztok!

Egy knowledge base fejlesztésén dolgozok és egy sarkalatos pont a tartalmak napra készen tartása. Ehhez definiáltam egy cck fieldet, amiben minden tartalomhoz beállítható mikor avul el és egy naponta futó script értesíti az érintetteket. Biztosítani akarok lehetőséget az azonnali jelzésre is, ami az authentikált felhasználónak csak 1-2 kattintásába kerülne. Az elképzelésem az, hogy minden tartalomnál szerepelne egy link vagy gomb, amire rányomva a user kapna egy commentelési lehetőséget (nem kötelező) majd a küld gombra nyomva már menne is a riport az adminnak a tartalom linkjével és a userid-val.

Keresgéltem broken link report témában (ehhez közel állónak tűnik), és outdated content témában, de sajnos nem jártam sikerrel. Egy ötletre volna szükségem hogyan valósíthatnám meg.

Gondoltam rá, hogy egy cck-fieldel egy linket kellene beszúrni, ami mondjuk egy saját reportoló php oldalra muat (akár drupalon belül is), de mielőtt neki vágnék gondoltam megkérdezem nincs e valami egyszerűbb mód, mert nem hiszem, hogy én vagyok az első akinek hasonló funkcionalitás kell.

Előre is köszönöm a segítséget!
Satya

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: