Egy mező kétszer megjelenítve kétféle formázással megoldható?

HF leon képe

Van arra lehetőség Drupal 8-ban, hogy egy tartalomtípuson belül egy mezőt a megjelenítésnél kétszer jelenítsek meg két különféle formázással?

Így maga a mező csak egyszer lenne letárolva az adatbázisban, de a megjelenítésnél kétszer tudnám megjeleníteni, de eltérő formázással.

Egyedi twig fájllal a kétszeri megjelenítés megoldható lenne, de az egyedi formattert nem tudom rá így alkalmazni. A legjobb lenne, ha a tartalomtípus megjelenítési részénél duplán tudnám megjeleníteni a mezőt eltérő formattert beállítva hozzájuk.

Megoldható ez valahogy?

Drupal verzió: 
kovacsad képe

https://www.drupal.org/project/eva
vagy
https://www.drupal.org/project/ds

Ha egy darab mezőről van szó és nem kell utána játszani a dolggal akkor ezek helyett inkább egy template_preprocess_node és egyedi twig kombinációt használnék

0
0
HF leon képe

A twig template azért nem jó, mert a formatter, már kész eredményt ad és azt a drupal mező sminkjében, már nem lehet módosítani, csak a körítését. Itt pedig a kétféle formatter segítségével megjelenített azonos mezőről van szó.

Mivel maga a tartalom ugyan az ezért jött az ötlet, hogy minek kétszer elmenteni. Sajnos a formatterek által generált mező elem, már a teljes (html) formázást magában foglalja. Problémát az is okoz, hogy a tartalomtípus nem minden tartalmánál kell ilyen formán megjelennie a mezőnek, de ezt mondjuk egy egyszerű jelölő négyzetes számlistával meg tudom, majd oldani. Így minden tartalomnál kiválasztható lesz, mikor melyik eset az aktuális.

Az eva-t ismerem, de azt nem tudtam, hogy a Display suite is tud ilyet, igaz annak a használatában, még nem merültem el mélyen.

0
0