Egy adott szót hivatkozássá?

zoli képe

Létezik-e olyan modul, ami a webhelyen előforduló bizonyos kifejezéseket automatikusan hivatkozássá alakít át? (pl. ha a "gyűjtés" kifejezést beírom, akkor automatikusan létrehoz egy hivatkozást az előre beállított oldalra)

eMeLA képe

Jól értelek ? Felkerül egy hír az oldaladra, amiben van mondjuk 200 szó. Te azt szeretbéd, hogy egy oldalon megjelenjen a 200 szó ahol "automatikusan létrehoz egy hivatkozást az előre beállított oldalra", mondjuk egy Google keresésre az adott szóval ?

Jól gondolom, hogy nem jól gondolom !?

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

zoli képe

Majdnem, a lényege az lenne, hogy ha a cikkben szerepelne mondjuk Bartók Béla neve, akkor a Bartók Béla linkelve lenne, azaz hivatkozásként mutatna a bartokbela.hu -ra, természetesen én azt előre beállítanám, hogy mely kifejezések milyen linkre mutassanak.

0
0
andrew képe

nem tudom, h konkrétan erre létezik-e valamilyen megoldás, de el tudnám képzelni, h csinálsz egy plusz filtert, amit az alapértelmezett beviteli formához hozzáadsz. az a filter pedig az előre beállított szavakat a nekik megfelelő linkre cseréli.

0
0
Charybdisz képe

Ehhez konkrétan én sem tudok modult. De van egy létező filter modul, amit nagyon könnyen át lehetne alakítani ilyenre:

http://drupal.org/project/wordfilter

Ez eredetileg azt csinálja, hogy megadott szavakra keres a szövegben, és ezeket a szavakat más szavakra cseréli. Annyit kell átírni, hogy ne más szavakra cserélje az általad szűrni kívánt szavakat, hanem linket csináljon belőlük.

0
0
zoli képe

Köszönöm mindenkinek a segítséget, hozzálátok.

0
0
Pál úr képe

Ha jól emlékszem, a Glossary modul tudott ilyet, vagy ehhez hasonlót.

P.

0
0
aboros képe

a glossary -val tudsz csinálni egy "tárgymutatót", nem külső hivatkozásokra linkel, hanem amiket felveszel ebbe a tárgymutatóba szó->magyarázat formában, azokat a szavakat linkeli a tartalmakban a magyarázatukra. hovernél egy rövid magyarázat, katt után meg a teljes.

0
0

-
clear: both;

Pál úr képe

Bocsi, én leragadtam ott, hogy link kell a szóra...

P.

0
0
alippai képe

Soha nem próbáltam, de úgy rémlik mintha ez lenne az: http://drupal.org/project/alinks

0
0

Lippai Ádám
young element