egy adatbázis - több smink - Lehet?

zeniten képe

Üdvözletem!

Kérdésem: meg lehet-e KÖNNYEN oldani, hogy bizonyos linkek egy smink-váltás is generáljanak, illetve bizonyos http:// címek különböző sminkekkel, de ugyanazzal az adatbázissal működjenek?

A háttér: Egy civil szervezet honlapját készítem, és az az igény merült fel, hogy néhány különböző tevékenység különböző módon jelenjen meg, a belépések adminisztrációja viszont nem válna szét. Pl. az szervezet folyóirata más logókkal, színekkel jelenne meg, mint maga a szervezet főoldala. Emellett szeretnék ha külön domain név alatt futnának ezek a funkciók. Ilyet még nem láttam egyetlen drupalos helyen sem, de hát nagy az internet óceánja.

Remélem érthető a probléma. Köszönettel:

Zeniten

Fórum: 
Hojtsy Gábor képe

Az egyes domaineken használt sminkeket a sites/egyikdomain.example.com/themes/ és sites/masikdomain.example.com/themes/ könyvtárba kell tenni értelemszerűen. Aztán a settings.php-t kell átmásolni, és a $conf['theme_default'] értékét mindegyikben az ott használt sminkre állítani (haladóbbaknak szimlinkelni, és némi logikát beépíteni a settings.php-be).

0
0
tufee képe

Szerintem nem erre gondolt Hojtsy! :)

zeniten: nézz szét a "sections" (remélem jól emlékszem a nevére) modulnál (pontos linket se tudok adni, mert megint behalt a drupal.org). Képes arra, hogy bizonyos node-okra, kategóriákra, url-ekre más-más designt húzzhass.

0
0
Pál úr képe

Azzal a különbséggel, hogy a settings.php segítségével különböző URL-ről jövőket URL alapján lehet kölönböző sminkkel fogadni, csak bizonyos funkciókat kiszolgálni, a sections modullal ugyanazt pedig node alapján. Persze fel lehet állítani olyan példát, amikor a kettő ugyanarra az eredményre vezet.

0
0
garrotter képe

És ez úgy működik, hogy a látható url-ben megtartja ahonnan érkezett?
A különböző funkció gondolom különböző blokkokat és menüket is jelent. Így létrehozható egy olyan multisite aminek az admin felülete közös, vagy ez csak hiú ábránd?

0
0
zeniten képe

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, egyelőre nincs időm kipróbálni, de ha megnéztem, és nem megy, majd még talán kérdezek...

Zenit

0
0