Ecommerce termék beküldés

zozo képe

Szerinetetek a .htaccess fájl hiánya a gyökérben, okozhat olyan problémát az ecommerce modul használatánál, hogy amikor egy terméket küldök be úgy tűnik sikertelen a folyamat, mert egy üres oldalt kapok csak vissza eredményül. A termékek között létrejön az elem, de az adott termék részleteire kattintva szintén csak egy üres oldal köszön vissza.
A drupal.org fórumát böngészve találkoztam hasonló jelenséggel, megoldás nélkül. Többen memóriahiányra gyanakodtak, de igazából ezzel kapcsolatban nem volt pozitív visszajelzés és sztem ha minden más működik akkor ez nem lehet gond. Nem hinném hogy ez a folyamat több erőforrást igényelne, mint egy írást tele képekkel.

5.1 drupalt telepítettem, az EC modulcsoportból azokat a modulokat engedélyeztem amikre nekem szükségem lesz, figyelve a függőségekre.
Az ötleteket előre is köszönöm.

blast_art képe

Valóban sokat eszik, sokszor találkoztam vele, főleg ha több (10+) subproductot generálsz.

Nagyon nem tudsz vele mit csinálni, meg kell emelni a limitet. Vagy a beküldés idejére minden ec-hez nem kapcsolódó modult ki kell kapcsolni.

blast

0
0

blast

zozo képe

Köszi blast! Úgy tudom, hogy három helyen kell a nagyobb memória igényt tudatni a rendszerrel, settings, php.ini, .htaccess. Jól tudom?

Yahoo-s business tárhelyről van szó, sajnos ez adott. A baj ezzel, hogy .htaccess feltöltést nem támogat, ill. a php.ini-t sem írhatom.

A modulok kikapcsolgatását már próbáltam, nem jártam sikerrel.

0
0
kopexy képe

es probald ki emelni amig lehet es amig nem mukodik
pl.

ini_set('memory_limit', '32M');
0
0
zozo képe

Megemeltem már, de igazából megnéztem a "master value"-t ami a yahoo esetében 20M, vagyis - ha jól gondolom - ennél magasabbra nem tudok menni. Sztem ez elég kellene legyen (drupal.org-on 12M-ról beszélnek)

Tanácstalan vagyok. :(

0
0
kopexy képe

gondolom a core rendesen le lett tesztelve memoria igeny szinten ami nem igazan jellemzo contrib modulok eseten, megkene tudni melyik modul es melyik sorban kattan ki..... ez a fajta hiba uzi mutatja azt is mennyi memoria van es mennyi kellene meg

0
0
blast_art képe

Igen ez jó ötlet, nézned kéne a logot. (nem a drupal-ét)
Az hogy melyik modulnál akad ki, melyik már nem fér bele, sajnos nem sokat segít.
De ha nem látsz a logban memo hiányos üzenetet, lehet hogy teljesen más a probléma. Melyik EC release ez? Esetleg frissítetted az előzőt?

blast

0
0

blast

zozo képe

siker!
Nagyon köszönöm a segítséget és a tippet a loggal kapcsolatban, legszívesebben el sem mondanám hol halt le a script. A cart modul hiányzott, egyszóval jó nagy marha vagyok :) Köszi még1x mindenkinek

0
0
kopexy képe

nincs mit

0
0
zozo képe

Ezeket az EC-hez kapcs. modulokat engedélyeztem:

Anonymous purchasing, Mail subsystem, Product API, Store, Subproduct API, Tangible Product, Token

Ezek pedig az alaprendszerhez adottak pluszban:
Locale, Menu, Statistics, Taxonomy, Upload

Direkt nem kapcsoltam be fizetéssel és kiszállítással kapcsolatos modulokat.

0
0