Ecommerce modul felület fordítása

pentike képe

Helló!

Próbálgatom az ecommerce modult és két kérdésem lenne a fordítással:

Van a fordítási fában egy 4.6.x és egy HEAD könyvtár is, de a head-ben kb fele annyi állomány van. Ez azért van mert még nem készült el a többi?

Van az ecommerce könyvtár alatt egy contrib könyvtár, de ahhoz némely fordítási fájl mintha nem lenne meg, viszont abban van pl. a Recent Products blokk a stores modulban. Hogy lehet csak ezekhez po fájlt csinálni?

Anonymous képe

Valami gond van a magyar fordítással, mert miután felrakom és egy aktív rendelésnél a szállítási értesítőnél a Send shipping notification (még nincs lefordítva) gombra kattintok, a szállítási beállítások jelenik meg, ahelyett, hogy levelet küldene.
Ha átváltok angolra, tökéletesen működik. Az mondjuk elég gyanús, hogy a szállítási értesítő oldal fejlécébe szállítási beállítások van írva.

pentike

0
0
Hojtsy Gábor képe

Van olyan, hogy a submit gomb felirata alapján van eldöntve a végrehajtandó akció, és a kiírásnál le van fordítva a submit gomb, de az ellenőrzésnél nem, így másfelé megy el a dolog. Ez most csak egy tipp, nem ismerem az ecommerce modul kódját, bár sajt (Amon Tamás) küld be javításokat a modulhoz, ugyanis nem igazán fordítás barát, úgyhogy nem lepődnék meg, ha ilyen hibák is felbukkannának benne.

0
0
aries képe

Nincs még lefordítva a HEAD, ami van, az sem biztos, hogy aktuális már. Minden segítséget szívesen fogadunk!

0
0
pentike képe

Én szívesen beszállnék a fordításba/tesztelésbe. A fordítási listára már följelentkeztem. Örülnék, ha írnál valamit az ecommerce modul helyzetéről, (asszem a 4.6.2 szériához az 1.5.x a stabil) mert most, hogy a drupal.org halott, nem tudok utánnanézni, hogy mi merre meddig.

köszi!

Péntek Gábor

0
0
aries képe

A fordítások menüben (http://drupal.hu/forditasi) elérheted a legfrissebb elérhető .po fájlokat. Kapásból neki is eshetsz, ha készen vagy vmivel, akkor küldd el nekem, commitolom, ha tudnál rendszeresen segíteni a fordításokban (amit nagyon szívesen vennénk) , akkor kérj azonosítót az SVN repo-hoz, Gobától vagy Andrástól.
--
Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
Hojtsy Gábor képe

András tud SVN felhasználót adni.

0
0