E-mail probléma

darin57 képe

Szisztok!

Egy kérdésem van most amire talán mindenki tudja a választ rajtam kívül..
Tapasztaltam, hogy a weboldalamról 1 órán belül csak 3 levelet tudok kiküldeni a felhasználóknak a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, mert nem enged többet a rendszer. Nem szerverprobléma.
Ezzel megbarátkoztam, megoldottam, hogy saját e-mailről írom a többi levelet ha szükséges.
Azonban visszajeleztek, hogy a felhasználó létrehozásakor sokan nem kapják meg az e-mailt, nem tudják aktiválni a regisztrációjukat.
Felmerült bennem a kérdés, hogy akkor befelé is 3 e-mailt fogad el a rendszer óránként? Vagyis ha egy időben 3-tól többen regisztrálnának, akkor ők soha nem kapják meg a várt e-mailt?
Kellemetlen volt magyarázkodni. Megoldásképpen azt választottam, hogy nem kell e-mail cím ellenőrzés a regisztrációhoz. Ez megoldás, viszont én szeretnék e-mail ellenőrzést.
Hogyan tudom ezt megoldani?

Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Ezt nem értem. A felhasználó a regisztrációjakor kap levelet, amit a Drupal küld neki. Ez miért lenne befele?

0
0

Nagy Gusztáv

darin57 képe

Adrienn

Hát ez az! Nem megy ki a levél a "Drupáltól", vagyis tőlem. Két embernek kimegy, előfordult már, hogy 3 főnek is, de aztán nem megy több. Egy idő után újra kiküldi. Tehát a "befele" - bocsánat, bután fogalmaztam,úgy értettem, hogy mivel nem megy ki, nem tud mit aktiválni. Befelé sem jön ami azt illeti, csak a saját e-mail címemre, de nem ezt akartam írni. A fáradtság...és a bosszankodás okozta a képzavart.

0
0

Adrienn

pp képe

Milyen szolgáltatónál vagy?
Én szerintem nála érdeklődj a probléma miatt!
Kérdés, hogy milyen email címekre nem mennek ki a levelek(freemail?)
Érdemes lenne megnéz, hogy aki panaszkodik az jó ímél címet adott-e meg.

pp
(mi lenne, ha az aláírásodat "Adrienn" nem a leveled elejére tennéd, hanem az aljára. Én azért nem reagálok sokszor a beírásodra, mert azt hiszem Adriennek szól a kérdés...)

0
0
darin57 képe

A szerveren mások is vannak, nekik jól működik az e-mail. Az e-mail címek sem hibásak, hiszen a gmail postafiókomból elmennek a levelek és megjönnek a válszok is. Kicsit értetlenül állok a probléma előtt éppen ezért..
Keresem a mumust tovább.
Köszönöm a válaszod.
Üdvözlettel
Adrienn

0
0

Adrienn