e-commerce hiba

Anonymous képe

drupal 5.1, ecommerce utolsó verzió.

1. Az én file-jaimra kattintva (ahol látható lenne, van-e megvásárolt, letölthető file) ezt a hibaüzenetet kapom:

You have an error in your SQL syntax near 'ON etp.txnid = t.txnid JOIN drup_ec_product_file epf ON epf.nid = etp.nid ' at line 3 query: SELECT etp.title, epf.size, epf.fpath, ere.expiry FROM drup_ec_transaction t JOIN drup_ec_transaction_product etp ON etp.txnid = t.txnid JOIN drup_ec_product_file epf ON epf.nid = etp.nid JOIN drup_ec_recurring_expiration ere ON ere.vid = etp.vid AND ere.txnid = etp.txnid WHERE t.uid = 0 AND t.workflow = 1 AND ere.status = 6 AND rid <= 0 - /var/www/html/eqe/includes/database.mysql.inc - 172. sor.

2.PayPal fülön az admin felületen ha rákattintok a beküldésre, akkor visszadob a főoldalra, és nem mentui el az adatokat.

Ötletem sincs

Anonymous képe

Na az volt a baj, hogy a modul forrásában hibásan lett kialakítva az SQL string. A JOIN helyett LEFT JOIN -t kell használni, és működik. Valamiért az én SQL szereverm nem érti a JOIN-t, pedig a referencia szerint az az alapértelmezés hogy JOIN = LEFT JOIN.

0
0
pp képe

hátha másnak is gondja akad!

no meg egy bug-reportot is megérne a drupal.org-on a patch-el együtt.

pp

0
0
Anonymous képe

File Product 5.x-3.0 amit javítani kellett az e-commerce -ben.

A 2. hiba még mindíg fennáll. nemigazán értem miért nem tud vele mit kezdeni a rendszer, a kód jónak tűnik. (persze nam vagyok nagy mágus :) )

0
0