e-commerce - übercart - drupal 7

gazsesz képe

A Drupal hétvégén sikerült sok emberrel beszélgetnem, többek között a drupal és a webshop témával kapcsolatban is. Sokféle info, pletyka keringett arról, hogy az übercart kitalálója átigazolt a drupal fejlesztők csapatába és a d7-ben teljesen 0-ról kezdi a fejlesztést, de közben az übercartosok is nyomják ezerrel a d7 alá migrálást.

Az érdeklődésem arra irányul, hogy van-e valakinek releváns információja arról, hogy a d7-ben milyen webshop megoldást érdemes, vagy lesz majd érdemes választani a közeljövőben.

Akinek van ilyen irányú infója, szívesen olvasom!

Köszi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
dj képe

e-commerce, hanem Drupal Commerce. Nem pletyka, így van. Én a Drupal Commerce-t fogom választani.

http://www.drupalcommerce.org/about/goals

0
0

Üdv!
Dudás József

d0r0ttya képe

Megnéztem az oldalt, de arra nem találtam választ, hogy képes lesz-e a Drupal Commerce többnyelvű oldalon, több pénznemben is dolgozni (pontosan arra gondolok, hogy az egyik pénznemet fixnek veszem, a többit pedig a napi, automatikusan frissített banki árfolyam alapján számolja a rendszer, esetleg valami kerekítést is be lehetne állítani). Ez jelentős előrelépés volna az UC-hoz képest. Esetleg erről nincsen információd?

0
0
dj képe

integrációval készült a dolog, szerintem ez már csak product és node felépítés kérdése, hogy ezeket hogy valósítod meg.

0
0

Üdv!
Dudás József

tamoca képe

Jó napot!
Én is az iránt érdelkődöm a többnyelvűség több pénznem, ha jutottál valamire írd meg légyszi.

0
0

tamoca

d0r0ttya képe

Még nem. A D7-tel idő hiányában még nem tudtam érdemben foglalkozni. Pedig nagyon kíváncsi vagyok rá...

0
0
nevergone képe

Emlékezetem szerint a probléma alapja az volt, hogy a Ubercart egy régóta, folyamatosan portolt rendszer. Így nem igazán használja ki az újabb Drupal verziók sajátosságait, számtalan elavult kialakítású kódrészlet található meg benne. A Drupal 7 annyi újdonságot hoz (pl. Field API, bővített nemzetköziesítés), hogy fejlesztő javasolta a rendszer teljes újraírását. Ezt azonban az akkori munkaadói nem támogatták, ezért nekiállt egy teljesen új, a Drupal 7 alapjaira támaszkodó rendszer kifejlesztésének.

0
0