Drupal.hu - Linkek

zoliky képe

Szeretnem tudni milyen modult hasznal a drupal.hu a linkek megjelenitesere, persze ha nem titok. Tetszik a kepekel valo abrazolas. Az egeszet egy modul csinalja, vagy sajat megoldas?

Egy hasonlo megoldast szeretnek az oldalamra is.

Koszonom!

Fórum: 
Hojtsy Gábor képe

Igen, az egészet egy modul csinálja, ami saját fejlesztés. A neve simplelinks, de annyira speciális, hogy nem volt értelme megjelentetni. A következők összegyúrásából született:

- a régen volt weblinks modul (nekünk egy sima tartalmi elem kell plusz egy href mező, illetve egy szerkesztői ajánlást jelző mező)
- a tagadelic modul egy kis része a címkefelhő megjelenítésére (nagy része nekünk nem kell),
- a megjelenítéshez pedig egyedi CSS megoldásokat fejlesztettünk ki

0
0
andrew képe

a képernyőképeket magatok csináljátok screenshot -al és utána vágással vagy van rá valami automatizált módszer?

0
0
zoliky képe

Koszonom Gabor!

En gondolokodok valami megoldason, de eloszor meg kell gyozem a szolgaltatot emelje meg a PHP memoriat 8MB-rol legalabb 12-re. Ha bekapcsolom a weblinks modult elhasal a lap, mert nincs eleg memoria :)

0
0
Hojtsy Gábor képe

A vágás, méretezés automatikus, a képernyőkép manuális (ezért is tart sokáig mire frissül a linktár). Én nem ismerek olyan szolgáltatást ami jogszerűen lehetővé tenni automatizált képek készítését, saját megoldás pedig "házilag" kivitelezhető (http://www.google.com/search?q=automated+screenshot) de ezeknek technikai és emberi időtállósági problémái vannak eddigi tapasztalatok szerint.

0
0