Drupal tesztoldal

embr képe

Drupal hasznalatan gondolkodunk, mert legalabb ketnyelvu weboldalt kell letrehoznunk es mukodtetni.

Azt a tippet kaptuk, hogy a neobase pont hu weboldalon ki lehet probalni a drupal mukodeset, de a weboldal nem toltodik be.

Tudna valaki segiteni, hogyan lehet elerni a tesztoldalt, vagy mashol van ilyen lehetoseg?

Elore is koszonjuk.

pp képe

Szerintem tegyetek fel egy lokális tesztkörnyezetet és ott próbáljátok ki.

pp

2
0
makgab képe

Csatlakozom pp-hoz. Próbáljatok ki helyben (lokálisan).
Az ingyenes helyekkel általában az a gond, hogy "régi környezetet használnak" és nem felelnek meg a mai (de normális!) elvárásoknak.

0
0
KisTasi képe

Windows vagy Mac környezetben az ismerkedéshez ajánlott az Acquia Dev Desktop megoldást használni, mivel az készen ad mindent.

http://acquia.com/downloads/releases/devdesktop

1
0
Balu Ertl képe

Ha csak rövid időre, fél órára kell, akkor lehet "játszani” a simplytest.me oldalon is, a nyitóképernyőn a Drupal core szavakat begépelve, és a legmagasabb 7-es verziót kiválasztva. (Vagy éppen a várva-várt új, a Drupal 8-at is akár teszt céljára.)

2
0
Balu Ertl képe

Ha még csak ismerkedtek a Drupallal, akkor talán érdemes tudnotok, hogy a közelgő főverzió, a D8 még tovább fejlődött a többnyelvű weboldalak futtatásában, ami számotokra fontos.

https://drupal.org/drupal-8.0

Csatlakozva az előttem szólókhoz, saját gépen, localhost-on, WAMP környezetben (ezen kulcsszavakra rákeresve) a még egyelőre alfa állapotú, leendő Drupalt is le tudjátok tölteni és telepíteni kipróbálásra, hogy mire megjelenik, már rögtön azzal indulhassatok, megspórolva egy upgrade-elést.

4
0