Drupal telepitése extra.hura

Cunego képe

az lenne a problémám h akkár a wwwroot könytárba vagy simán kintre másolom az ftpn a a honlapot nem jön be a drupal telepitése a honlapnál:S mi lehet a baj vagy mit állitsak be??

dióhéj képe

wwwroot-ba tedd
htacces fájl tartalmát töröld,
az install.php attribútumát állítsd át,
meg elve nézd meg, miket írnak az extrán a drupal telepítéséhez

de ha itt a keresőbe beírod, hogy telepítés extrára, akkor kapsz egy csomó segítséget

http://drupal.hu/search/node/extr%C3%A1ra%20telep%C3%ADt%C3%A9s

0
0
Cunego képe

htacces fájl még nincs
istall.php-be mit állitsak és mivel??

0
0
Nagy Gusztáv képe

Van index.php a wwwroot könyvtárban?

Pontosan mit látsz?

0
0

Nagy Gusztáv

Cunego képe

van index.php
amugy error 404 jön be az oldal helyet

0
0
Cunego képe

amugy lenne egy kérdésém cwi-nél lehet domaint állitani h ha elő van fizetve .hu-ra-??? ha igen hol???

0
0
Nagy Gusztáv képe

A CWI a domain regisztrátorod?

Mert mindig a regisztrátor tud valahova irányítani.

0
0

Nagy Gusztáv

Cunego képe

nem az extra.hu található domain kezelőnél rendeltem meg a domaint. csak a honlap meg cwi-n van és azért szeretem volna átrakni extrára mert ott van olyan h domain beállitás. cwi-n meg nem tom h lehet e!! de még nem küldték az emailt h kész a domain. asszem psgdomain-nél van rendelve a domain.

0
0
Nagy Gusztáv képe

A te domainodat csak a szolgáltatód (vagy ha neked megengedi valami felületen, akkor te) tudja beállítani. Az általad említett eset - tippem szerint - csak arra az esetre vonatkozik, ha náluk (extra) van a domain. Szerintem a te esetedben ez nem fog menni.
Mindig a regisztrátorodat kell megkérni, hogy állítsák be a nameserverükön a te domainedet (ez a szolgáltatásuk egyik lényege!).

0
0

Nagy Gusztáv

pp képe

Egyszer valakinek meg kell mondania, hogy az example.hu domain milyen ip címhez tartozik. Ezt a DNS vagy domain name service. Másrészről mivel osztott hoszton vagy (egy szerveren több domain) a webszervernek meg kell mondani, hogy az adott domain-re érkező kéréseket mely almappából szolgálja ki. Ez utóbbi tartozik az extrára és előbbi a dns szolgáltatódra (ha ugyan az a kettő akkor egyszerűbb a dolgod)

pp

0
0
ocsi képe

Sziasztok

most kezdeném megismerni a drupal cms rendszert egy személyes lapot szeretnék. A videó szerint csináltam mindent a letőltést és a feltöltést is. Amikor a böngészőbe beírom a címet semmi sem jelenik meg csak egy 500 as hiba ami azt írja belső szerver hiba. Én nem értem ez mi? tudtok ebben segíteni? ha az extrára ajánlott telepítést próbáltam akkor is hibaüzenetet kapok, persze nem az extrán vana tárhelyem.

Köszönöm

0
0
nevergone képe

opera11 képe

Szia

Én a napokban tettem fel extrára Drupal 5-öt és csont nélkül felment, ha 6-ossal próbálkoztál, akkor próbáld meg esetleg az 5-öst

0
0
ocsi képe

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat, próbálkozom. Közben megkérdeztem a tárhely szolgáltatót is lehet e a drupalt telepíteni és azt a választ kaptam: Miután letöltötte a DRUPAL scriptet töltse fel a tárhely megfelelő mappájába. Ez után lépjen be az UnasHosting admin felületre és hozzon létre egy MySQL felhasználót, majd egy adatbázist, majd az adatbázishoz rendelje hozzá a felhasználót. Az admin felületen az "Egyéb/Tárhely Beállítások" menüben álítsa a "register_globals" PHP paraméter értékét Off-ra. A feltöltött mappából törölje le a ".htaccess" file-t. Erre nincs szükség. Biztonsági okokból az "ini_set" le van tiltva a tárhelyen, ezért ezt minden file-ból törölni kell. Nyissa meg az "include/bootstrap.inc" és a "sites/default/default.settings.php" file-t és törölje ki mindegyikből az "ini_set"-et tartalmazó sorokat. Ez után futtassa a feltöltött install scriptet a böngésző segítségével. Például: http:///. A MySQL adatbázis beállításokhoz érve írja be a megfelelő adatokat. Database name: , Database username: , Database username: . Ez után klikkeljen a "Save and continue" gombra. Ez után megadhatja a leendő honlapja adatait, majd ismét a "Save and continue" gombra klikkelve befejezheti a telepítést.

Annyi lenne a kérdésem, hogy az inc kiterjesztészt mivel tudom megnyitni szerkesztésre, hogy lássam a "sorokat"

Köszönöm

0
0
Nagy Gusztáv képe

de van más lehetőség is. Egy lista:

http://www.thefreecountry.com/webmaster/htmleditors.shtml

0
0

Nagy Gusztáv