Drupal szakembert keresünk

Fazekas Éva képe

Drupal webfejlesztőt keresünk honlapunk redesignjához, tartalomszervezéséhez, valamint új microsite-ok készítéséhez. jelentkezés: [email protected]

chx képe

Ez így irtó kevés, ebből nem derül ki, hogy két napra vagy két hónapra kerestek fejlesztőt. (Mi például egy jó harmincfős csapattal december óta küzdünk egy darab weboldallal -- ez persze abszurd példa de akkor is)

0
0
Fazekas Éva képe

... viszont ez még nem RFP, egyelőre azt keresem, kiknek küldhetnék RFP-t. Illetve van egy másik szál is, ott pedig azt keresném, hogy szabadúszóként ki tudna rendelkezésemre állni egy-egy eseti lehívásra, meglévő honlaphoz kapcsolódó munkálatokra. Szóval munka van bőven, kinek-kinek igénye szerint.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Sok kapacitásom pillanatnyilag nincs, de ha pontosabb lenne a feladatleírás, talán én is jelentkeznék.

0
0

Nagy Gusztáv

Fazekas Éva képe

Mint már említettem volt, RFP-t fogunk kiadni. Én úgy gondolm, hogy ha érdekel, nyugodtan kérhetsz egy példányt belőle, átolvasva pedig eldöntheted, tudod-e vállalni.

0
0
zserno képe

Kedves hirdeto!

Szamomra nagyon hasznos lenne, ha a hirdetesbol legalabb a "honlapunk"-rol kiderulne, hogy megis milyen honlap az. Hirportal, ceges webhely, esetleg valami egyedi? Tovabba mit jelent pontosan a redesign?
Ami meg szamomra furcsa, hogy senki nem adja meg, hogy mennyi penzt szan ra, pedig az is nagyon hasznos lenne.

Valaszat koszonom,
Erno

0
0