Drupal oldal tobb nyelven

zoliky képe

Szeretnek egy hasonlo oldalt felepiteni: http://www.innoforce.com/DE/soft.htm a lenyeg az, hogy ki lehesen valasztani a nyelvet (peldaul: angol, magyar, francia) es akkor megvaltozik a tartalom. Ezt, hogy tudom megcsinalni drupal 6 alatt? Egy kulon modult kell hasznalni ?

Koszonom!

Fórum: 
Balogh Zoltán képe

Bemutatom az új barátodat. De elég nagy fába vágod a fejszét, nem pikk-pakk lesz kész.

0
0
zoliky képe

Hogy erted, hogy nagy faba vagom a fejszet. Ha telepitem nem tudom kivalasztani melyik node melyik nyelvhez tartozik, stb... ? eppen olyan bonyolult ?

0
0
Balogh Zoltán képe

Nagyon sok buktatója van a dolognak. Ha semmi extra (de ilyen úgysincs) dolog nem jön közbe, akkor egyszerű a használata. Az elvet kell megérteni, hogy van egy node, annak vannak fordításai, ami sok másik node. De ez csak a dolog tartalmi része. Aztán vannak a menük, a taxonómia kifejezések, a blokkok, a kimenő levelek, a site name, slogan, stb. 100%-osan többnyelvű oldallal én is próbálkozom egy ideje. Rövid leszek, már alakul... De van még mire rájönni. :D

0
0
zoliky képe

engemet csak a node resze erdekel. Egyebkent koszonom a tanacsot!

0
0
Balogh Zoltán képe

Akkor max 10 perc (le és feltöltéssel együtt) és működik :D

0
0
zoliky képe

Elnezest, hogy megkerdem de a fenti modul nincs benne a drupal 6-ban ? Mert a drupal 6 is tartalmaz egy locale modult es latom, hogy nagyon hasonlit.

Egyebkent le tudom forditani a "primary" es a "secondary" linkeket tobb nyelvre a drupal alap moduljaval?

0
0
Balogh Zoltán képe

Nem, ez nincs benne, de ami benne van (Localization), az is kell hozzá.

0
0
pp képe

Nolátod, szóltak, hogy nem lesz egyszerű. Amit írtál, hogy csak a node-okat akarod lefordítani, hát az működik az alap hatos verzióban. A menüket, útvonalakat, kategóriákat már nem tudod vele lefordítani ahhoz más modul kell.

pp

0
0