Drupal modulok fordítási munka

tolmi képe

Sziasztok!

Keresek ember(eke)t akik szívesen fordítanának Drupal modulokat. Szívesen megfinanszíroznám néhány modul lefordítását, ha a munkájukra igényes emberek vállalkoznának kereset ellenében a feladatra [bounty].

Ha érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat űrlapomon keresztül és írd bele az üzenetbe hogy Drupal Fordítás.

A fordítandó modulokat én jelölném ki (első körben levőket már fel is vettem ide tag-ekbe) és ragaszkodnék ahhoz is hogy milyen sorrendben történjen a fordításuk. (Szeretném garantálni hogy a lehető legnagyobbat profitálja a közösség)

Minden kedves jelentkezőnek előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Boobaa képe

Igaz, még jó régen: http://drupal.org/node/213234

Persze azóta se került be, nem tudom, miért. Lehet, hogy közvetlenül a CVS-be kéne tolni inkább ezeket?

0
0
Hojtsy Gábor képe

Igen, közvetlenül a CVS-be kellene tolni. Én is elhajtom az issue-queue-mból a fordítókat. Ne nekem kelljen eldönteni, hogy most egy frissült orosz fordítás jobb vagy nem jobb, melyik alpaján készült. Lehet, hogy régebbi verzió alapján indult, mint ami azóta orosz fordításként CVS-ben van, stb. Bárki, akinek van CVS accountja tud /po (Drupal 5) és /translations (Drupal 6/7) könyvtárakba fordításokat küldeni.

0
0
Boobaa képe

Ezentúl így fogok eljárni - ha meg valamelyik maintainer emiatt sírna, majd hozzád hajtom/hivatkozok rád. ;)

0
0
sajt képe

Szerintem igazából az a baj, hogy akik fordítanak modulokat, nem nagyon foglalkoznak azzal,
hogy feltöltsék. Talán ezt kellene egy kicsit reklámozni, hogy hogyan. (Bár speciel én sem tudom pontosan.)

0
0
tolmi képe

Én csak magamból tudok kiindulni, de én mindíg feltöltöm a kezemen átfutó fordításokat. Egyetlen kivétel ez alól, ha ügyfél zsugori és nem hajlandó hozzájárulni ehhez.

Szerk: Szerintem a project.drupal.org-os l10n szerver ezen változtatni fog és többen fogják használni. Azt azért ne feledjük hogy most elég macera a CVS-be feltölteni a dolgokat, már csak azért is mert CVS accot kell rendelni a d.o-n és meg kell magyaráznod hogy mégis miért jó az ha neked adnak olyat. Ez biztos sokakat eltántorít.

0
0

--
Tolmács Márk
Drupal bandita