Drupal leállás

Anonymous képe

Sziasztok!

Most találkoztam azzal a problémával, hogy a drupal alapú oldalaim (pl: http://www.siposweb.hu/drupal, http://www.zsiskola.hu) leálltak, illetve nem jönnek be. Eddgi tapasztaltam lassulást, máskor jó volt, most meg semmi. Tegnap még bejöttek, nem volt gond. Dataglobe-nél vagyok, nem tudom, összefügg-e ez a szolgáltatómmal. Phpmyadminnal beenged, tudom a táblák közt motoszkálni, a többi nem drupálos oldalam (http://www.siposweb.hu) pedig fut. Ti találkoztatok már ilyesmivel? Lehet ennek köze a .htaccseshez? Mondjuk fura lenne, mert ha feltöltöttem, nem működött az oldal, ahogy töröltem, jó volt.

Köszi előre is a segítséget!

ui.: remélem jó helyre írtam, ha nem, előre lenézét kérek.

Gábor

Hojtsy Gábor képe

Lehet ennek köze a .htaccseshez? Mondjuk fura lenne, mert ha feltöltöttem, nem működött az oldal, ahogy töröltem, jó volt.

Ezekszerint nem törölted, és ezért nem jó? Mi a kérdés?

Milyen verziót használsz ezeken az oldalakon?

0
0
Anonymous képe

Bocs, hogy félreérthetően fogalmaztam. Még régebben töröltem a .htaccesst, mert azzal nem mentek az oldalak. Most nem töltöttem fel, nem nyúltam hozzá, tegnap ment minden, ma meg nem, de nem nyúltam semmihez. 4.7.3-at használok mindenütt.

Gábor

0
0
crt képe

Szia.

Számomra nem derült ki, hogy a fenti szervert Te adminisztrálod-e vagy sem... Ha igen, akkor a webszerver logja sokat segítene.
Ha nem, akkor lehet, hogy az adminisztrátor konfigurált valamit a szerveren, vagy a php beállításain.

Üdv: Zoli

0
0
Gábor képe

Szia!
Nem én adminisztrálok, nem tudok log filet mutatni, de szerencsére mára minden a régi. Ha tényleg arról van szó, hogy konfigurálták a szervert, akkor nincs gond, elfogadom, csak akkor tudom, hogy nem nálam volt a hiba, illetve nem véletlenül "csak úgy" történt a dolog. Köszi a segítségeteket!
Üdv.: Gábor

0
0