Drupal konferencia Portland 2013

Anonymous képe

Még javában tart az amerikai Portlandban megrendezés alatt álló Drupal konferencia, de már elérhetőek a lezajlott előadásokról készült videofelvételek.

A Drupal Szövetség (Drupal Association) által fenntartott hivatalos YouTube csatornán egymás után töltik fel a jobbnál jobb prezentációkat különféle témákban (User Experience, Site Building, Coding + Development, Community, stb.)

DrupalCon Portland 2013: http://www.youtube.com/user/DrupalAssociation

Dries Buytaert keddi előadását a Drupal 8 aktuális állapotáról pedig akár elő közvetítés alkalmával is megnézhettük (http://portland2013.drupal.org/node/3843).

Mostanában a reszponzív Drupal weblap készítés mellett egyre többet lehet hallani a Sass valamint a SMACSS megoldások integrálásáról a tartalomkezelő rendszerbe a munkánk során. A Zen Grids mellett most már választhatunk akár más CSS rendszert is, pl Susy vagy a Singularity.gs Sass + Compass alapon.

Jelenleg én most az utóbbi Singularity.gs-t tesztelem, mert a John Albin által részletesen kidolgozott Zeng Grids-ben alkalmazott isolation technikán kívül ebben választható akár a hagyományos floating által kínált kimenet is. Úgy gondolom, hogy így nagyobb rugalmassággal készíthetők el a Drupal sminkek, persze mindez csak a személyes véleményem.

Téged melyik téma érdekel a legjobban és milyen előadásokat néznél meg szívesen az elérhető portlandi konferencián elhangzottak kapcsán?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: