Drupal-hosting

lazar képe

Tárhely-szolgáltatót keresek több - viszonylag kis látogatottságú - honlapnak. Abban kérek segítséget, hogy melyik szolgáltató tesz eleget a drupal (és esetleg wordpress) igényeknek. Fizetős tárhely legyen, az ingyenes gondolom sok gondot okoz - ja és magyar. Az ára pedig ne érje a csillagokat.
Úgy képzeltem el, hogy viszonteladóként vásárolnám meg - ha ez egyáltalán fontos.
Nincs tapasztalatom e téren, azért fordulok hozzátok. A különböző fórumokon fellelhető vélemények és ajánlatok között már teljesen elvesztem :)

Köszönettel,
L.

lazar képe

Magánba folyamatosan kapom az ajánlatokat, így ide írom a fejleményt: probléma megoldva, próba-szerencse alapon Hostgator lett belőle.
Üdv,
L.

0
0
charlos képe

A Spiderhost is jó. Nálam remekül működik 2 Drupal alapú webhely is.

0
0

--

Üdv:
Charlos

szabozee képe

Korábban konkrétan a topic témájához szóltam hozzá. Kizárólag azért bátorkodtam reklám jellegű hozzászólást írni, mert láttam, hogy más szolgáltatásokat is lehetett itt reklámozni. ;-) Végsősoron vettem az adást, miszerint a hozzászólásom sértette az oldal szabályait és ezért maximálisan egyetértek a törlésével is. Tényleges reklám helyett - hiszen borítékoltam, hogy maximum pár órát lesz itt majd a hozzászólás - sokkal inkább provokációs céllal küldtem be, mert sérelmezem azt, hogy a másik két szolgáltatást, név szerint a Hostgatort és a Spiderhost-ot reklámozó beírás itt virít első találatra a googléba a drupal-hosting keresőszóra. Tekintettel arra, hogy a teljes topik mindössze ezt a két szolgáltatót reklámozó hozzászólást tartalmazza, és várhatóan a jövőben sem tud születni majd olyan tartalom erre a témára, ami ne egy harmadik szolgáltatót reklámozna, így javaslom az összes témához tartozó hozzászólás, sőt magának a topiknak a törlését is a korrektség jegyében. Nem szeretnék flamet indítani, így nem várok választ erre a hozzászólásra. Ha magát a topikot nem, csak mindössze ezt a mostani hozzászólásomat törlitek és a fenti két szolgáltatót reklámozó írás marad, részemről akkor is lezártnak tekintem az ügyet, és tudomásul veszem, hogy az oldal szabályai nem mindenkire vonatkoznak. ;-)

0
0

szabozee (zee zee zee kukac free mail pont hu)

pp képe

Rossz formát választottál a kommunikációra.

Használd ezt:
http://drupal.hu/kapcsolat

Vagy gyere el valamilyen rendezvényre.

Nyílván komolyabban fogunk venni, ha látjuk a drupal.hu-n és a drupal.org-on mutatott aktivitásodat.

  • Hány fordítást küldtél be
  • Hány foltot néztél át
  • Hány foltod került be a Drupal coreba
  • Hány modult fut a neveden a drupal.org-on

Továbbra is jelezném, hogy a Drupal Dries Buytaert bejegyzett védjegye.

pp

0
0
szabozee képe

Ami ide tartozott ehhez a topikhoz, azt fentebb leírtam. Köszönöm a segítségedet, hogy időben felhívtad a figyelmemet a tévedésemre, és ezzel rengeteg időt megtakarítottál nekem. Amiket leírtál, abban is minden mondatban igazad van, csak egyik sem ehhez a hoszting témához tartozik, és én meg flamelni nem fogok. ;-) A Drupal védjegy témakörét és az ahhoz kapcsolódó vitát fontosnak tartom én is, és ezért ennek létrehoztam egy külön fórumtémát itt:
http://drupal.hu/forum/drupal-v%C3%A9djegyhaszn%C3%A1lat-hivatalos-magya...

0
0

szabozee (zee zee zee kukac free mail pont hu)