Drupal es az Amazon AWS micro instance

vajdasági képe

Hasznalja valaki a Drupalhoz az Amazon AWS micro instance-t? Olyan valaki velemenye kellene akinek van tapasztalata. Menyire hasznalhato az egesz es kb. mekkora terhelesre eleg egy ilyen.

Tudom kell ra linux meg adminisztralni kell, ez nem is akkora gond, inkabb az erdekelne hogy mennyire lehet terhelni. Ugyertem lennenek rajta ceges weboldalak (10-20 domain) amelyiknek napi szinten eleg keves a latogatoja (peldanak okaert legyen napi max 1000 latogatas/domain, de gondolom ettol atlagban joval kevesebb oldalletoltes lenne) ezeken olyan alap dolgok lennek (kb 10-20 node/domain). Meg lenne 2-3 kicsit komolyabb oldal azoknak kepzeljuk el hogy lenne sacc/kb. 5000 node/domain. Azok is aranylag egyszeruek lennenek, mongyuk egy taxonomiaba szervezve egy uj tartalomtipus, viewst-nelloznem hogy minnel kevesebb legyen a terheles amihez kell oda modult irnak a php nem gond.

Szoval egy valami ilyesmirol lenne szo, puhatolozok hogy milyen iranyban induljak el. Gondolom hogy kulon vas berlese erre meg azert tul sok lenne igy egy virtualis gep fele gondolkodok ...

Az a kerdesem hogy a micro instance kb mennyit bir el? Lehet hogy mar az a 10-20 egyszeru ceges domin is tul sok lenne neki? Vagy elbirna meg pluszban azt a par komolyabbat is?

Ja es azon a gepen lenne a levelezesre a postfix es az adatbazisnak a mysql is, vagyis minden egy gepen lenne.

Drupal verzió: