Drupal Commerce user bejelentkezés/regisztráció

Luigi.hu képe

A webáruházaknál nagyon fontos, hogy nagyon egyszerű legyen a vásárlás és az adatok megadása, regisztráció.

Ez egyelőre a Drupal Commerce egyik nagy gyengéje, amin javítani kell. Ha nem használunk semmilyen plusz modult, akkor vásárlásnál csak az email címet kell megadni, ami alapján létrejön az új user, de persze semmilyen szükséges adata (amit a regisztrációnál egyébként ki be kell írni) ekkor nem lesz kitöltve.

Jó példaként érdemes megnézni a http://www.bonuszbrigad.hu/kosar oldal alján a "4. Bejelentkezés a vásárláshoz" részt, mert ott választani lehet a belépési lehetőségek közül.

Az egyik Drupal megoldás a Commerce Extra Login Page, ami alap Drupal szerinti 'buta' kinézetű és emlékeim szerint új regisztráció után nem jön vissza a kosárhoz, így a megrendeléseket fogunk elveszíteni.

A másik, egyelőre csak a dev verzióval működő megoldás a Commerce Checkout Redirect, aminél kötelező először vagy belépni vagy beregisztrálni, ami persze nem tökéletes, mert az adatok megadását inkább a végére érdemes hagyni, mert ha ez előbb van, akkor csökkentheti a konverziót.
Emellett nagyon fapados a regisztrációs lap kinézete, amin javíthatna a http://drupal.org/project/luxe, de az nem működik most, mert ő csak a '/user' url-en "aktiválódik", viszont itt benn van a megrendelés azonosítója a címben, amitől ez a modul "nem indul el", így ebbe a folyamatba lehet bele kell nyúlni.
Elvileg hasonló a http://drupal.org/project/itweak_login , de elrendezésben a luxe modul előnyösebb.

A másik alternatíva felugró ablakos regisztráció/belépés, ami azért jobb, mert talán nem függ az URL-től, erre a legszebb megoldás a http://drupal.org/project/ajax_register .
A http://drupal.org/project/modal_forms és http://drupal.org/project/fancy_login nem ügyfélbarát kinézetű, az Overlay-t pedig azonnal kikapcsoljuk, :-) ezért az nem jöhet szóba: http://drupal.org/project/overlay_userlinks .

Kérdés, van-e erről tapasztalatotok, milyen megoldást javasoltok a szép, egy oldalon választható belépés és regisztráció funkció megoldására, ami persze a folyamat végén visszavisz a saját kosarunkhoz.

Ehhez kapcsolódik, a fenti minta oldalon is látható Facebook bejelentkezés, itt az érdekel, hogy melyik modul lenne a legjobb erre, és persze azt be lehet-e rakni a fenti oldalra.?

Ezeket találtam, van-e infotok, tapasztalatotok vmelyikről, vagyis melyiket érdemes használni Druapl oldalon alternatív belépéshez:
http://drupal.org/project/fboauth
http://drupal.org/project/sociallogin
http://drupal.org/project/social_connect
http://drupal.org/project/social-login
http://drupal.org/project/oauthconnector
http://drupal.org/project/ulogin

Köszönöm.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: