Drupal Bridge a Joomla-hoz?

MrPrise képe

Sziasztok!

Szerintetek mennyire nehéz lenne csinálni egy Drupal Bridge-t a Joomla-hoz? A Joomla-hoz van SMF Bridge, amit használok és nagyon tetszik. Szeretném az oldalamt bővíteni olyan funkciókkal amelyek a Drupal-ban nagyon jól meg vannak már oldva. Ahhoz, hogy a Joomla-ban is hasonló minőségben rendelkezésemre álljanak ezek a funkciók nagyon sokat kellene hackelnem és annyira még nem ismerem a rendszert. Egyszerűbbnek tűnik az integrálás. Először elkezdtem tanulmányozni az SMF Bridge forrását, de hamar rájöttem, hogy az nem túl jó példa, mert az SMF-et direkt úgy írták meg, hogy könnyen lehessen bármihez integrálni (SSI). A Drupal mennyire könnyíti az integrálást meg?

Fórum: 
Hojtsy Gábor képe

Mit szeretnél elérni? Drupal tartalmakat megjeleníteni Joomla oldalon? Fordítva? Közös felhasználói adatbázist? Közös webcím területet?

0
0
MrPrise képe

Közös felhasználói adatbázist. Közben gondolkoztam és lehet, hogy hagyom a Joomla-t és a Drupal lesz az alap. A Drupal tud mindent amit a Joomla, sőt még többet is, viszont a Joomla-hoz nincs olyan jó kategorizálási lehetőség mint a taxonomy (ill van, csak nem ingyenes...). Ettől függetlenül az integrálás érdekel, ha viszonylag egyszerű.

0
0
Hojtsy Gábor képe

A Drupalhoz lehetséges külső beléptetési modulokat írni (írtak már Jabber, LDAP meg más rendszerek szerint authentikáló modulokat). Ez persze csak a bejelentkezést teszi lehetővé, a profilok adatait nem fogja szinkronizálni például. Nem tudok kész Joomla illesztésről.

0
0
MrPrise képe

Ok, köszi a választ!

0
0